fredag 20 mars 2015

Kvalitetsdokument bkr

Behöver du tips och råd! Ladda ner användbara dokument i vårt arkiv. Vad är ett våtrumsintyg eller kvalitetsdokument ? GVK kallar beviset om. Intyg gällande arbeten i våtutrymmet.


Dels för att det finns en orsak till att BKR skapats och BBV skrivits. Endast behöriga medlemmar i BKR kan utfärda kvalitetsdokument. Därför är det viktigt att kolla upp att verkligen . Byggkeramikrådet ( BKR ) är den svenska kakelbranschens samlade. I GVKs kvalitetsdokument för förkontroll säkerställer det GVK-auktoriserade företaget att våtutrymmet har rätt fall mot golvbrunn. Alltid kvalitetsdokument för godkänt badrum.


Kostnadsfri offert ​​och hembesök. Rabatter på kakel, klinker och . Svar: För att ett företag skall få behörighet, har företaget gått BKR ´s kurser för plattsättare. Det ger företaget rätt att utfärda BKR ´s kvalitetsdokument , som är en . Ett färdigt formulär finns på BKR :s webbplats.


Om själva jobbet är steg tre så innehåller även det ett viktigt papper. Det är kvalitetsdokumentet. Läs mer eller sök behöriga företag. Plattsättare som utför tätskiktsarbete har . När badrummet är renoverat får du ett kvalitetsdokument av den . Kvalitetsdokument enligt BKR Bilaga A ska utfärdas av behörigt företag.


Om du vill ha namn på en enskild hantverkare får du kontakta BKR. Ett behörigt företag har genomgått BKR :s kurser för plattsättare och har därigenom fått. Respektive yrkesgrupp ska överlämna intyg och kvalitetsdokument till . Fråga hantverkaren efter ett kvalitetsdokument , där kan du själv. Ett kvalitetsdokument enligt BKR (byggkeramikrådet) branschregler får du när badrumsrenoveringen är klar.


Ett företag som har våtrumsbehörighet enligt BBV har rätt att utfärda ett kvalitetsdokument till kunden, som visar att våtrummet är byggt på ett . Vi lämnar ett ifyllt kvalitetsdokument tillsamans med monteringsanvisningar för använda . Med hjälp av BKR :s kvalitetsdokument intygar entreprenören personligen att . Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska. Du måste lämna in ett kvalitetsdokument på utfört arbete. Image result for kvalitetsdokument våtrum.


Du får även ett säker-vatten-intyg på utförda VVS-arbeten. Badrumsrenoveringar är en klok investering för att undvika fuktskador. Se våra råd och tips för att undvika fukt- och vattenskador i badrum. Vi är behöriga, utfärdat av BKR (byggkeramikrådet) länk finns längre ned.


Ett godkänt företag har rätt att utfärda ett kvalitetsdokument som är en . Hitta oss på bkr :s hemsida. För att få ett bra andrahandsvärde så krävs ett kvalitetsdokument på badrumsrenoveringen. BKR -auktoriserat företag är skyldig att ge ett sådant dokument till . Vår personal har godkänd utbildning i BKR teoretisk tätskiktskurs samt kurs. Vi följer BKR :s kvalitetsdokument och det är alltid en oberoende besiktningsman som utför besiktningen. BKR , GVK, Säker Vatten AB.


Allt för att du ska känna dig helt trygg. Checklista-vid-renovering-av-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg