måndag 12 oktober 2015

Vilken glödlampa

Det kan vara svårt att välja vilken typ av lampa eller ljuskälla man ska välja. Därför vill vi påminna er om att ni alltid kan kontakta oss så gör vi det enkelt för er att . Vilken watt ska man ha på en LED- lampa. Vill du också spara pengar genom att minska din elförbrukning?


För att förstå hur mycket man sparar på att byta till . En uppsjö av lampor att välja mellan i affären men vilken lampa passar. Din bilmodell och tillverkningsår avgör vilken lampa du behöver. Hos OKQfinns ett brett utbud av lampor för interiörbelysning, strålkastare, blinkers, . Att välja rätt lampa handlar om mycket mer än att hitta en lampa med rätt sockel. I detta kapitel går vi igenom vad som egentligen skiljer mellan olika lampor och . I sökfiltret till vänster kan du välja vilken form du vill ha på dina E27-lampor.


Förr innebar watt hur mycket ljus en glödlampa avger men detta stämmer inte med . Med samma mängd ljus sparar du ca energi jämfört med glödlampor. En 40W glödlampa och en 7W LED- lampa avger ungefär lika mycket ljus men . Använd Philips Automotives billampssökare för att hitta billampor för ditt fordon. Utforska vår informativa och smidiga guide för hur man byter billampa! Hur ska jag välja styrka på en LED ljuskälla till.


Glödlampan har en glödtråd som ljuskälla. Glödtråden är innesluten i en syrefri glaskolv, som i sin tur är fastsatt i en metallsockel och elektriskt ledande trådar . När du skapat dig en tydlig bild av hur rummet kommer användas, vilken. Glöm klara eller matta glödlampor. När du ska köpa lampa ska du titta efter vilken ljusfärg, eller färgtemperatur, som lampan har. När du ska välja lampa så titta i första hand på hur mycket ljus lampan ger.


Tabellen nedan visar vilken watt som behövs om du vet vilken lumen som ska . De är både mer energieffektiva än glödlamporna och därigenom mer miljövänliga. Tillverkarna anger oftast på förpackningen vilken glödlampa. Om du har svårt att välja bland de nya lamptyperna så ska du se hit. Vi bjuder på handfasta råd om de halogen-, lågenergi- och LED-lampor . Osäker på vilken lampa du behöver?


Följ någon av länkarna nedan. Listorna är ungefärliga och vi rekommenderar alltid att man tar ut lampan och tittar vilken . Välj din glödlampa utifrån ditt behov och din lampa. Din nya lampas uttryck kan nämligen ändras mycket, beroende på vilken glödlampa du väljer. En ljuskälla kan vara en glödlampa , halogenlampa, lysrör eller led lampa.


Färgtemperaturen mäts i kelvin och beskriver vilken ljusfärg ljuset från ljuskällan har . För att klara av att hjälpa våra kunder hitta ljuskällor till kristallkronor har vi länge fått sälja vanliga glödlampor som är tillräckligt snygga för att . Vi har samlat kvalitativa glödlampor för både blinkersljus, dimljus, . Finns det LED-lampor som lyser som glödlampor? Den här tabellen jämför olika typer av lampor. Det är stor skillnad i pris, . Efter att den klassiska glödlampan försvunnit från butikshyllorna är det många som känner förvirring om vilken lampa man ska köpa. Här är guiden som hjälper dig att hitta rätt i lampdjungeln. Ju lägre Kelvin, desto varmare och mer gulaktigt är ljuset.


Färtemperaturen varierar efter vilken typ av glödlampa som används, från varmt till kallt vitt. Visar hur mycket energi som sparas jämfört med glödlampa. Genomsnittlig brinntid i timmar. ILCOS står för International Lamp Coding System och är ett internationellt system för att ange vilken färgåtergivning en lampa har.


Koden består av tre siffror . Börja med att ta ut din befintliga lampa från fordonet, kolla därefter vilken betäckning det står den. På själva sockeln hittar du vad du har för lampa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg