onsdag 20 juli 2016

Sockelstorlek glödlampa

Det finns mer än 1olika sockellösningar för lampor. Vi har dock listat de vanligaste och mest använda glödlamporna för dig och vilken. Här kan du överskådligt se de flesta av de socklar som finns på marknaden idag.


På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor. Glödlampan har en glödtråd som ljuskälla. Glödtråden är innesluten i en syrefri glaskolv, som i sin tur är fastsatt i en metallsockel och elektriskt ledande trådar . Vi är vana vid att välja lampa utifrån sockelstorlek och antal watt. LED-lampor, lågenergilampor och halogenlampor är alla energieffektivare än glödlampor. Billiga glödlampor med Esockel.


Brett sortiment och snabb leverans från eget lager. Saknas: sockelstorlek Vilken lampsockel ska jag välja? E står för Edison, uppfinnaren av glödlampan , är diametern på sockeln. Vem som uppfann vad är inte kärnfrågan utan om den kommer att passa i din armatur. Den ger ljus som motsvarar en watts glödlampa men drar procent.


Många av dem är också lågenergilampor . Köp glödlampor , halogenlampor, lågenergilampor och led-lampor snabbt, tryggt och. Lamporna finns i ett stort antal olika wattstyrkor och sockelstorlekar. Lägg till i ÖNSKELISTA. Själva bytet är över på sekunder ungefär, resterande tid går åt till att dokumentera tidpunkt, antalet iskruvade glödlampor , sockelstorlek , . Enklast är att du tar loss lampan och tar med till affären, så får du rätt sockelstorlek och watt.


Sockel storlek : P1 5S. Lysrör och glimtändare har ungefär samma livslängd. En glödlampa är en metalltrådslampa vars funktion är att omvandla.


Normalt har glödlampor en sockelstorlek på skruvsockel som Eeller . Köper du armatur efter design, väljer ljuskälla enbart erfter sockelstorlek eller. Vår guide hjälp dig att välja rätt glödlampa – vi tittar på LE. Om du inte vet sockelstorleken , är det nästan som att köpa möbler utan att veta . Bild visar en glödlampa med spiralformad glödtrad.


Päronlampa” Stor glödlampa i päronmodell med stor sockel, storlek E27. Zundapp mopeder typ Ulo Levereras komplett med kabel samt lampinsats. Tillverkad i lackerad metall med mässingdetaljer. Medföljer gör en ledningssladd som är 250cm lång . Jag monterade en 6v glödlampa i baklampan men den gick sönder ganska fort så jag.


Liten klotformad lampa med liten sockel, storlek E14. Stor snygg globformad retroglödlampa, stor sockel (E27). Använder mindre energi än glödlampor.


Vacker vägghylla i mangoträ, naturligt färga med lamphållare (E27- sockel). Leverans: Finns i lager, leverans . Den tekniska utvecklingen på ljuskällor sker snabbt. Därför anger vi maximala watt och sockelstorlek på ljuskällorna.


Tidigare behövde man bara hålla reda på sockelstorlek , men nu skruvar man stämningsfullt i små glödlampor i fönstrens myslampor som gör . Retrolamporna finns i många olika former, med olika sockelstorlekar , socklar,. Ger ett liknande ljus som glödlampan , men förbrukar bara hälften av. Stor taklampa i glas med plats för glödlampor.


Lampan har plats för st glödlampor. Han lovade då dyrt och heligt att fixa en ny glödlampa men nu har det. Avlånga LED används för att efterlikna filamenten i vanliga glödlampor.


Storlek : diameter 3mm, höjd 2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg