torsdag 26 januari 2017

Kompressor 100l

Kraftfull och rejäl kompressor från italienska kvalitetsmärket NUAIR, ett utmärkt val för dig som behöver en pålitlig kvalitetsmaskin i yrkesliv eller i garaget. Italiensk kvalitet från NuAir, för både proffs och dig som behöver en pålitlig kompressor i garaget. Kombination av en kraftfull och pålitlig kompressor som lämpar . Lydsvag kompressor fra KGK. Større kompressor med god ydeevne, men meget støjsvag. Køb din KGK støjsvage kompressor hos Globaltools.


Säljes på uppdrag av importör. Ny i kartong, del av varulager. Verkstadskompressor anpassade för miljöer . Behöver du pumpa däcken på bilen?


Vill du slippa göra det manuellt kan du unna dig en Power Mate 1liter kompressor. Låt maskinen göra jobbet. Med en kompressor kan du göra allt från att pumpa luft till att driva stora tryckluftsmaskiner, men det är viktigt att köpa en kompressor som klarar arbetsuppgiften. Attribute(data-ved))? Faktisk fraktkostnad tillkommer på denna vara.


Tillbaka till produktvyn. Maks arbeidstrykk bar. En stor Herkules kompressor Med sin stora tank klarar denna kompressor hög luftförbrukning. Koppla på färgspruta, slipmaskin, luftpåfyllare, spikpistol och . Vad kan man inte använda en oljesmord kompressor till? Så gott som nyskick, behöver bara tvättas.


Kompressor , Nuair 100L. Klicka här för likvärdig modell. Industri- och verkstadskompressor.


Jag testade en 3hk 3-fas kompressor m 100l tank till ett mellanstort blästerskåp, fungerade urdåligt. Precis som Corre skriver så är det nog . Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. En kortare tryckluftssladd ,luftmunstycke samt några kopplingar följer med kompressorn. L tank 3-fas men omkopplingsbar.


Dennis Maskinuthyrning i Landskrona,. Prisvärda kompressorer från oss på Harald Nyborg. Effektiv avgiven mängd (vid max. tryck). Erbjudandet omfattar kompressorer , verktyg, . Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Lätt, portabel kompressor för hemmabruk. Går det tex att ha en 1hp- kompressor till allt man gör på en bil? Här finner du Aerfast kompressor , Senco kompressor och Essve kompressor som alla håller en hög standard. Galvaniserad stående 5liters trycktank.


Kan installeras till kompressorer som levererar tryckluft vid högst bar. Levereras med armatursats. Jag måste ändå ha 230V- kompressor , så nån 3-fas är inte aktuellt.


Dimensioner (HxBxD), 745x485x4mm. Transport dimensioner . GEBEN SIE IHREN DRUCKLUFTWERKZEUGEN DIE NÖTIGE . Nyskick, obetydligt använd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg