tisdag 9 januari 2018

Termometer feber

En febertermometer är en bra hjälp under småbarnsåren. Vi har även kontaktfria termometrar. Vanligtvis brukar det räknas som feber om temperaturen är 38.


Vid kritiska tillstånd kan en permanent termometer , placerad i till exempel . I vårt sortiment finns det olika varianter av elektroniska febertermometrar för såväl örat, munhålan och . Temperaturen kan mätas i munnen, ändtarmen, örat, panna eller . Gör ren termometern efter användning . Det finns två grundkrav på en febertermometer. Termometrarna som mäter i örat är extra populära och låter dig mäta temperaturen på ett enkelt sätt, även på små barn. Läs mer om respektive termometer för att . Drivs med 1x LR41-batteri (medföljer). De flesta kliniska termometrar är numer utformade på ett sätt så att de ger en bekväm, noggrann och enkel mätning.


Kliniska termometrar med kvicksilvermätare . Braun Termometer Stick Age Precision. Chicco Termometer Infrared Distance. Små barn får ofta feber och då är det viktigt att man som förälder får en exakt . Något som gör det lite, lite roligare är den här termometern från Nokia. Den dåliga febern alltså.


En termometer mäter kroppstemperaturen och det kan göras med olika metoder. Digital febertermometer. Denna produkt har utgått och kan ej beställas. Lägg till i favoritlista.


Noggrann och snabb termometer med tydlig skärm och 19-°C mätområde. Skyddande plastbehållare ingår. Tempasept engångsskydd för termometer. Microlife NC1Non Contact Termometer.


Det är bra att ha en termometer för katten i förstabandslådan hemma. Det är också en fördel för behandlande veterinär att veta om katten har feber innan den. Mät din feber på två sekunder, få ett exakt resultat. Nokia Thermo är den snabba, hygieniska och appstyrda termometern ! Om du misstänker att din hund har feber måste du kunna ta reda på hans faktiska temperatur på ett pålitligt sätt. Att ta tempen rektalt är dock . För varje mätning kan du i termometern välja en av upp till åtta . Mycket fin kvalitet, vattentät och med alarm.


Leveras i praktisk plastetui. Som feber räknas en kroppstemperatur på 3grader eller mer mätt. Har du en annan termometer så visar den nog rätt temperatur där den ska läsa - läs . LloydsPharmacy multifunktionell termometer st. HV-T(Ketonic), samt en digital termometer för mät-.


När man tar febern i munnen, ska man då lägga till några grader, tex 0. Bild för Allmänläkare - Anders Halvarsson. Mäter på under minut, ger signal när den mätt färdigt och stängs av . När vi köpte en termometer till vårt hushåll för ca år sedan blev det en. Jag har tagit i rumpan med en vanlig termometer på min lille kille. Feber termometer för barn och vuxna.


Febertermometer för både barn och vuxna. Mina tjejer tycker inte om att ta febern i rumpan, alltså det känns som ett övergrepp att ta den där. På displayen kan du enkelt avläsa det uppmätta värdet och med en . SHOPET - Nätbutik för hun katt, häst och ryttare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg