fredag 20 juli 2018

Termometer feber apotek

En febertermometer är en bra hjälp under småbarnsåren. I vårt sortiment finns det olika varianter av elektroniska febertermometrar för såväl örat, munhålan och . Ett pip bekräftar att avläsningen är klar och du ser temperaturen tydligt. Digital febertermometer. Mäter temperaturen på sekunder och en ljudsignal hörs när mätningen är klar. Guldbelagd nickelfri böjbar spets.


Vi har även kontaktfria termometrar. LloydsPharmacy febertermometer st. Vanligtvis brukar det räknas som feber om temperaturen är 38.


Observera att termometern , oavsett meto ska vara inställd på att mäta den . Det ska vara enkelt att kontrollera febern på dig själv eller ditt barn i. Den största skillnaden mellan olika termometrar är deras mättekniker. Det finns två grundkrav på en febertermometer. Den ska dels visa rätt temperatur, dels ge ett tillförlitligt resultat varje gång den uppmäter feber. Du kan mäta tempen i örat eller stjärten.


På barn upp till ett år rekommenderas . Mät kroppstemperaturen med en febertermometer av valfri typ. En termometer ger en tydlig mätning över kroppstemperaturen för att avgöra om man har feber. Det man ska tänka på med denna typ av termometrar är att graderna kan visa lite.


Användning Enkel, snabb och exakt digitaltermometer. Lyft upp svansen med ena handen, för in febertermometern. En kvicksilverfri termometer fungerar som en traditionell febertermometer med kvicksilver, men innehåller en giftfri blandning med galliumbas istället. Apteq örontermometer är ett snabbt, lättanvänt och säkert val för febermätning. Tänk också på att mäta med samma termometer på samma ställe varje . Det kan ta ända upp till fem minuter att mäta feber i munnen, vilket är svårt att klara.


C-uppsats med namnet Feber. Lättanvänd febertermometer med tydlig display med färgindikator. Apotekets kvalitetstest. Ett måste för hemmaapoteket ! Den lilla skärmen visar temperaturen och termometern har en ljudsignal som . Den har klarsignal, samt feberlarm. Kan användas oralt, rektalt och i armhålan.


Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for. Kroppstemperatur over 38°C hos mennesker regnes som feber. Braun High speed termometer. Den vanligaste orsaken till feber är att ditt barn har blivit smittat av ett virus eller en . Dessa termometrar mäter med en exakthet på ungefär vilket ger en väldigt bra bild av sjukdomstillståndet. När man tar febern i munnen, ska man då lägga till några grader, tex 0. Bild för Allmänläkare - Anders Halvarsson.


Tio måsten i ditt sommarapotek. Lägsta pris, Högsta pris. Microlife febertermometer baby Termometer. Engangsbeskyttende trekk til digitalt febertermometer , stk.


Febertermometer med kortere tupp til baby, stk. Sveriges bästa nätapotek`s guide. Nokia (gamla Withings) har en ganska så häftig och bra febertermometer med.


ExacTemp som hjälper dig att guida febertermometern i rätt position med ljud och ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg