torsdag 9 april 2015

Lösa dubbar till skor

Beställ dubbar från BestGrip och MaxiGrip som du själv monterar i skor. Dubbar till löparskor – en smidig lösning för stabil löpning. Skydda dig med BestGrips inbyggda dubbar i vinter.


Vi erbjuder halkskydd för alla typer av skor och funktioner. När behovet försvinner skruvar du ur dubben och sparar till nästa vinter. Kvaliteten är densamma . Köp skobroddar online hos oss. Finns i flera varianter och prisklasser.


Komplettera dina skor med ett par broddar så minskar risken för att du ska halka omkull. Gå säkert i halkan, byt ut de slitna dubbarna. Lösa dubbar till löpning som enkelt skruvas fast i sulan. Ofta klarar sig löpare året runt med samma skor.


Best Grip heter en lösning med dubbar som man skruvar i sin vanliga träningssko. Jämför priser och läs recensioner på Skor. Se filmen om hur vi dubbar våra egna skor med hjälp av väldigt enkla verktyg och. Maxigrip, dom har hårdmetallsdubb som man skruvar in i skorna och dom . Där vi i dubbskor nästan kunde ösa på som vanligt kunde vi knappt gå utan att.


Tillverkare som till exempel Bestgrip säljer paket med lösa dubbar som du . Då är lösa broddar eller halskydd till de vanliga vinterskorna ett mer prisvärt alternativ. Eller ett par skor där dubbarna alltid sitter ute. Sitter de fast ordentligt och håller dubben?


BestGrip skruvdubb är perfekta att använda till att kompletteringsdubba Icebug- skor. Letar du efter dubbskor för vardagsanvändning kan en praktisk lösning vara dubbade sulor som du fäster utanpå dina vanliga skor vid behov. Sommarkollektionen är här! Hitta de bästa skorna för walking, hiking och löpning hos Icebug.


Redan innan AXA Fjällmaraton fick jag tipset att använda dubbade löparskor för. BestGrip- dubbsats med ett skruvverktyg och lösa metalldubbar. Ja, ni har rätt: att dubba mina älskade Hoka One One.


Annars tycker jag att vi hittade en bra lösning och billigt! Gör vi en sko som ska ha bra grepp – då är det bra grepp. BUGweb har sex karbidståldubbar och i jämförelse med andra lösa broddar blir BUGweb en . Om du tror att du har bra grepp i dina vanliga skor är du ute på hal is.


Men vad ska man välja – lösa broddar eller dubbade skor ? Hitta dina favoriter bland vårt urval av Icebug skor online. Hur många dubbar finns på skon , finns lösa dubb för utbyte? Den enkla monteringen sker . Företaget Icebugs dubbade skor löser. På en sida som heter halkskydd för skor finns information att få.


Man kan även beställa lösa dubbar eller broddar hos skomakaren, som sätts . En lösning är att använda dubbar. Antingen som broddar du trär utanpå dina vanliga skor , eller dubbade skor typ Icebug. Håller med K-G här, övergett mina dubbade skor utom vid bergslopp med hala.


Om det finns en smidigare lösning , då föredrar jag den. Skorna bör vara väl uppbyggda för att dubbarna inte ska kännas genom sulan. Här har vi samlat skotillbehör så att du smidigt kan köpa olika typer av skosnören, sulor, broddar och produkter för skovård online. Fri frakt och retur i butik - 365 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg