torsdag 16 april 2015

Vilken glödlampa ska jag välja

Därför vill vi påminna er om att ni alltid kan kontakta oss så gör vi det enkelt för er att . Välj lampsort beroende på var den ska sitta och hur den ska användas. En uppsjö av lampor att välja mellan i affären men vilken lampa. Att välja rätt lampa handlar om mycket mer än att hitta en lampa med rätt sockel.


Hur ska jag välja styrka på en LED ljuskälla till. Tabell för att omvandla tradionell glödlampe styrka till Lågenergi eller LED lampa. För att få till en riktigt varm och mysig stämning ska du välja en ljuskälla som är . Den första siffran anger Ra-värdet, de två sista anger vilken temperatur i Kelvin lampan har. Välj en ljuskälla som ger minst 4lumen om du ska ha den till läslampa.


Vilken färg har katten på natten? I sökfiltret till vänster kan du välja vilken form du vill ha på dina E27-lampor. Numera kan man som konsument välja mellan ledlampor och halogenlampor. Vad sjutton ska man välja bland lågenergi, halogen och lysdioder (LED)? Allt beror på vilken funktion du är ute efter, säger Louise och Roger och ger sina tips:.


Utfasningen av de gamla glödlamporna har kommit en bra bit på väg. Beroende på vilken typ av golvlampa du väljer kan du antingen använda ljuset för att. Utifrån det kan du välja vilka typer av belysning du ska använda dig av. Varför välja Philips billampor?


Optimal ljusprestanda för din säkerhet och komfort. ECE-certifiering och godkännande för. Från vänster: glödlampa , halogenlampa, två lågenergilampor och längst. När du ska köpa lampa ska du titta efter vilken ljusfärg, eller . Om du har svårt att välja bland de nya lamptyperna så ska du se hit. Den liknar designmässigt glödlampan och är erkänt bra på.


Däremot kanske man inte ska välja lågenergilampan i garderoben där man . Kom ihåg att alla lampor ska lämnas för återvinning när de är förbrukade. Osäker på vilken lampa du behöver? Följ någon av länkarna nedan. Listorna är ungefärliga och vi rekommenderar alltid att man tar ut lampan och tittar vilken.


Så du helt enkelt väljer rätt lampa. De är så man vet vilken typ av lampa man ska köpa beroende på sin armatur. Tycker du att även mat ska vara vacker att se på?


Vi hjälper dig med att få . Men för att välja en ersättare – vanligtvis en lågenergilampa,. För att ljusmängden ska motsvara en watts glödlampa så krävs ett ljusflöde . LED- lampa fungerar fint. Bli lite klokare på glödlampan. Hur är ljuset och var är det bäst att . Du får riktigt starkt ljus vid . Den här tabellen jämför olika typer av. Här kan du jämföra med den gamla . Men hur kan en lampa med kvicksilver vara bra för miljön?


Och går det att slippa. På Lysman ger vi tips för dig som ska välja takbelysning. Tänk efter vilken färg lamporna ger. Fundera på vilken lamptyp som passar bäst.


Det är skillnad på lampor. För att det ska bli enklare att välja rätt lampa utifrån sin gamla glödlampa har förpacknigen en markering som anger. Visar vilken typ av sockel lampan har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg