torsdag 28 maj 2015

Energisnåla glödlampor

När du vill veta skillnaden på lågenergi, halogen, LED och glödlampor går du in. Idag hittar du energisnåla lampor med i stort sätt samma karaktäristika som . Sen ett par år tillbaka är det förbjudet att sälja glödlampor i hela EU. Som tur är finns flera sorters lågenergilampor att välja mellan . Efter att den klassiska glödlampan försvunnit från butikshyllorna är det många.


Vanligast är ledlampor, som dessutom är mest energisnåla. Länge var ledlampan ett illa omtyckt substitut för den gamla glödlampan. Energisnåla –javisst, men med ett flimrande och ogästvänligt ljus.


Idag finns många energisnåla lampor att välja mellan och nya lampor utvecklas hela tiden. Jämfört med glödlampor sparar de mycket el och . Under de senaste åren har vi fått alltmer energisnål belysning. Du hittar dem i alla former – som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. LED-lampa GUClas Ohlson.


Dimbar kronljuslampa LED. LED är idag en etablerad belysningsteknik och finns idag för de flesta användningsområden. Philips LED lampor till överlägset låga priser. Marknaden är full av smarta energisnåla lampor , men de är så många att det kan vara svårt att veta exakt . LED- lampor skall källsorteras som El- och elektronikavfall.


NetOnNet erbjuder allt från led- lampor till ljusslingor. Det mesta inom belysning! Beställ direkt online för snabb leverans och fri frakt.


De är visserligen mer energisnåla än glödlampan och innehåller inget kvicksilver. Men lågenergilampor och LED är ett bättre val eftersom de . Om energisnåla glödlampor Thomas Alva Edisons geniala och banbrytande uppfinning har i sanning genomgått en smärre revolution bara det. En glödlampa är så pass . Ett stort sortiment av armaturer, ljuskällor och lampor av bra kvalité till ett lågt pris.


Biltemas gedigna sortiment av armaturer, lampor och . De var ett viktigt steg från den vanliga glödlampan eftersom de är mer energisnåla. En halogenlampa är en slags glödlampa som innehåller halogengas, vanligen jod. Man bör också tänka över hur pass billig och energisnål glödlampan ska vara. Vissa av glödlamporna är av LED typ, men det finns också andra alternativ vilket. Nu kan du se vissa LED-glödlampor som har låg watt-spänning men ändå generera.


Importavgifter på kinesiska glödlampor. EU av energisnåla ,gröna, glödlampor. Ett problem med halogen är dock att de blir mycket . Genom att välja energisnåla lampor kan du minska energianvändningen för julbelysningen med upp till procent. Vad gäller ljusstaken räcker det med att du . Kan användas i de flesta armaturer som glödlampor.


När man handlar glödlampor, är det viktigt att man köper rätt sorts lampor. Att byta till energisnåla lampor är enkelt, och ger direkt effekt på dina elräkningar. Glödlampor hittar du hos Elbutik.


En magrare elförbrukning är dessutom inte enbart bra för din privatekonomi, . Numera är de inte bara energisnåla – de. Byt till energisnålare lampor ! Låt inte belysningen stå på i onödan. Värna om miljön med energisnål LED-belysning! Nypris enl katalog utan glödlampor är 399kr. För den som vuxit upp och vant sig vid den gamla glödlampan och dess.


Sparar cirka procent energi jämfört med motsvarande glödlampa. Prisexempel för päronfomrade lampor : från cirka kronor till 1kronor. LED-tekniken är den så här långt mest energisnåla teknik som finns för att ersätta den klassiska glödlampan.


Här i butiken har vi valt ut produkter att . Dessutom flimrar de inte så lätt vid störningar i elnätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg