tisdag 29 september 2015

Led glödtråd

Philips Classic LED -ljuskällor med glödtråd kombinerar den välbekanta designen hos traditionella glödlampor med LED -teknologins hållbarhet och långa . Den gamla koltrådslampan har fått sin efterföljare i filament LED lamp-serien. Skillnaden mellan glödlampor och retrolampor är i princip själva tekniken. Vacker filamentlampa från Airam med behaglig glödtråd. Airam Decor Filament Glödtråd LED Eär äntligen en LED Ljuskälla som tål att hängas bara som . Här har vi samlat alla våra glödlampor av större modell. Ett populärt alternativ som lyfter rummet.


Burformad koltrådslampa med glödtråd som glöder matt med ett underbart gult ljussken. Den sparar mer energi än traditionella LED-lampor. Moderna och högeffektiva LED-lampor i en riktigt snygg glödlampsmodell – en riktig fullträff. I glas av hög kvalitet med nya LED - glödtrådar.


Vill du göra ditt hem mer energieffektivt? Hos Jula hittar du energieffektiva LED - ljuskällor i mängder av storlekar och former. Välkommen in och fynda!


Precis som i vanliga glödlampor strålar ljuset från en glödtråd som blir het när en ström leds igenom den. Men glödtrådslampan har tjockare . Snabb leverans och fri. Från glödtråd till leddiod myntades tidigt och kännetecknar en era där mycket vatten runnit under broarna.


Redan när Edison uppfann . OSRAM LED Retrofit-lampor finns i en mängd olika former med varierande. En vanlig glödlampa har en glödtråd av volfram, som är en tungmetall. LED - lampor har länge varit förknippade med väldigt kallt ljus, men nu . LED är den nya generationen ljuskällor och framtiden inom belysning. Till skillnad från vanliga glödlampor har LED ingen glödtråd som värms . Färg: Transparent Ljusfärg: . LED -lampan med glödtråd är en lampa med ett retro utseende. Passar stående lampfötter.


Med en ny metod får glödlampan bättre verkningsgrad än LED -belysningen. I den nya lampan omges glödtråden av en kristallstruktur som . Beställ idag, leverans imorgon! Lampan är dimmerkompatibel. De tidigare ljussvagare lysdioderna har utvecklats och idag är de rejält mycket ljusstarkare än traditionella lampor med glödtråd.


Glödlampan har en glödtråd som ljuskälla. Klara lampor med innovativ LED glödtrådsteknik. Beläggning på krona: guld el silver Utan kvicksilver. Användningsområde: Allmänbelysning. Artikelnummer: WIFILF10WTA60.


Smart glödtrådslampa som kombinerar modern teknik med klassiskt . GP LED Filament Classic ser ut som en vanlig klassisk glödlampa med glödtråd fast med ny innovativ filamentteknik. Nu kommer de första riktigt bra LED lampor som du istället kan använda. Med sina tätt packade LED chips som sitter . Denna navigations lampa har en extra lång LED glödtråd precis som de gamla Edison . Kan anslutas direkt till ditt trådlösa nät eller din WiFi-router . De nya PARATHOM LED RETROFIT ser ut som en klassisk glödlampa eller. Filamentlampa med avancerad och innovativ LED -teknik.


Dekorativ och effektiv belysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg