tisdag 8 september 2015

Termometer digital

Trådlös termometer för användning med TellStick smarta hem-gateways. Hygrometer med inbyggd termometer. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Termometer med WiFi för en optimal innertemperatur.


Batterier medföljer (2x5V AG13). Digital termometer med snabb avläsning. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Ergonomiskt korrekt vilket gör, att det kan betjänas med en hand.


Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Stor display för enkel avläsning . Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.


Sticktermometer med nål i rostfritt stål. Levereras med nålskydd. Alltid fräscha varor och stort ekologiskt utbud på MatHem.


Med den här digitala termometern har du järnkoll på temperaturen inom några sekunder på displayen. Du mäter och snabbt temperaturen på bland annat knäck , . Vi tilbyr en rekke produkter og utstyr til ølbrygging. Besøk vår nettbutikk for en hyggelig handel.


Visar temperatur i Celcius eller Farenheit. Kan användas i munnen, armhålan eller rektalt (ändtarmen). Flexibel och böjbar spets. Snabb och enkel att använda.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Användningsmiljö, Inomhus. Bakgrundsbelysning ‎: ‎Nej Trådlös överföring av utomhustemperaturen ‎: ‎N.


Visar klockslag samt inne- och utetemperatur. Minnesfunktion för max och min temperatur. Sensorn placeras utomhus. BBQ termometer från Sagaform.


Med utfällbart stativ för bordsplacering . Instickstermometer för mätning av kärntemperatur. Temperaturområde: -50 . Stort mätområdesomfång och hög noggrannhet. Nu kan Du studera även mycket små temperaturvariationer. Spetsig sensor av rostfritt stål.


En digital termometer är väldigt bra att ha när man tillagar kött, fisk eller kokar knäck eller kola. Lättlästa siffror (mm). Ställ in den så piper den när det är klart.


Se till att hålla rätt temperatur i kylen och frysen. Bra för kattuppfödare eller i djurets medicinlåda. Att fästa direkt på glasets utsida för visning av vattnets temperatur.


För användning i mun eller rektum. Elavfall är allt som drivs med sladd . Mätområde: -- 1Celcius. Mäter temperaturen i Celcius. Dimensioner: 106x58x19mm.


Mjölken bör inte bli varmare än 65 . Mycket enkel att läsa av och använda. Förutom Prisvärda stektermometrar hittar du här en rad andra typer av termometrar. Små och smidiga digitala kökstermometrar, sockertermometrar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg