måndag 25 januari 2016

Isdäck mc

Rena isdäck i höga farter lär väl dock inte va nån höjdare? Jag har isdäck till salu om nån är intresserad. Isdäck inlägg feb. Däckproffsens isdäck DPS-med egenutvecklad dubb har optimalt grepp och prestanda för dig med höga krav på hållbarhet och roligare vinterkörning! Ska man köra på isen krävs rejäla isdäck men om man inte är sugen på att slänga slantar på färdiga kan man ju alltid göra egna.


Här visar en snubbe från . Inte mitt däck, hittat bilden på ett mc forum. Men det skruvas i från undersidan, sedan drar man silvertejp några varv innan det monteras på . Sveriges största Crossbutik Online! Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Metzeler, Kenda. Snabba leveranser av crossdäck - 1-dagar! Och inte minst däckfirmor.


Fick mycket negativ kritik men också ett par goda tips! Riktigt bra priser på bra isdäck ! För våra norska vänner ä de bara att säga till om ni vill ta hem så fixar vi så de går att hämta i arvika! Vilka var det som sålde isdäck till mc i årsunda i vintras? Det är ju snart dax för is åka!


MC : Gas Gas EC250F -10. Ser ut som vanliga endurodubb. Skruvdubb för Mope MC , Lättare personbilsdäck, Släp, Skor mm. Anmäl till moderator Loggat. Atv racing har bra isdäck till okej priser ! Ngn som har ett par isdäck som man vill bli av med?


Säljer ok isdäck av märket Trelleborg som legat och tatt plats i garaget. För dig som gillar att köra isracing finns specialgjorda isdäck som ger att bra grepp och förbättrar prestandan i din körning. Dubbarna är av metall och får bara.


Inläggsrubrik: hemmagjorda isdäck. Har du prövat med skruv alltså. Såg i nån tråd om mc att man kunde göra de, sen köra med brandslang i däcket sen? LSIntegralhjälm karting, mope mc.


Bengio Bumper Lady revbensskydd. Images , videos and stories in instagram about isdäck. Allt från vinterdäck, dubbdäck, sommardäck, dubbfria däck, allrounddäck, friktionsdäck eller kanske ett par mc -däck. Peters egenbyggda isdäck har gått i bitar. Däcket på bilden har 190st dubbar.


Ger ett mycket bra fäste på isen! Passar alla med CF 1motorn. Förgasare 36mm 500cc Cf-Moto Goes 1Mfl. Samma helg provkördes hojen med isdäck på sjön och den gick.


Från Lelles MC beställdes ett nytt plastkit och för att verkligen toppa upp . Om man skulle få tag på några isdäck , vad är lämplig fälgstorlek för . Nån som har några isdäck att sälja? Mkt bra tävlingssäsong av Er. För cross och enduro på is och snö. Gummi blandning Ice Griputvecklad speciellt för de kalla nordiska klimatet.


Framdäck med extremt mycket dubb och bra . Service och reparation av din motorcykel , ATV, mope snöskoter. Mc -hjälmar 7kr april i. Fordon - Övrigt - Ljungby. Vi har gjort sånnahär däck till mc och det har hållt otroligt bra till ren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg