onsdag 25 maj 2016

Skruvdubb mc

Beställ lättmonterade dubbar med lång livslängd hos oss idag. Gör dina egna dubbdäck till gokart med BestGrip skruvdubb. Skruvdubb för Mope MC , Lättare personbilsdäck, Släp, Skor mm.


Vi har alltid skruvdubbar i lager och erbjuder snabba leveranser. Alla våra dubb är lättmonterade och slitstarka! Härdade skruvdubb från USA, för ren isåkning. Med ett härdat utstick på ca 5mm får du ett mycket pålitligt fäste snabbt och enkelt som håller skärpan. Finns till allatyper av ATV Däck, MC Däck och även större maskiner.


Antal dubb väljer du utifrån din motorcykel , vilket område du bor i samt vad för underlag du vill använda den på. En lätt hoj med myspysåka på landsvägarna och . Nu har vintern kommit till Skåne ,här i Höör har vi snart decimetern snö. Jag läste i en mctidning förra vintern att det finns lösa skruvdubb till . Mått (Diameter x Längd): 7. Dubba dina motorcykel däck och kör även vintertid!


Lämpliga för offroad och landsvägsmotorcyklar för vinterbruk. Det är tyvärr ingen stor marknad för dubbade MC -däck till landsvägs- och. Vi började första året med att köra utan dubb och det kan vi säga att det var glatt, inte . Här har jag använt ett Michelin SXC.


Best Grip dubb atv mc pickup. ATV, UTV, Hjullastare,. Vare sig du skall köra isracing med polarna på en sjö eller ploga gården så finns det skruvdubbar som passar ändamålet. Det finns olika varianter av skruvdubb.


Vanlig vinterväg är väl TKC med bildubb-stuk i mitten och lite längre dubb på sidorna om jag förstått rätt, tror mc -buden har bäst input här. Vi säljer snökedjor, skruvdubbar , slirskyd isdubbar m. Motoaction erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris. Alla måttangivelser för dubben finns under specifikationer. Hej Försöker få tag på dubbade mc däck som man kan åka med på vanlig väg. Att köra motorcykel på vintern är inte så krångligt som man kanske kan tro.


Ett annat alternativ är att dubba själv, då enklast med skruvdubb. Skruvdubbar som du själv kan montera och demontera i däck med en skruvmejsel eller. På allt från vägtraktorer till off-road MC och snöskoter samt skor. Perfekt för dig som vill dubba QuaAtv,skoter,Cross, Fiddy mm. Kommer från USA och har funnits i över 30år.


Hårdast av den här sortens . MC , ATV och lättare arbetsfordon. MaxiGrips skruvdubb är en svensk uppfinning med världspatent. För att skruva i dubben så behöver du bara en skruvdragare eller motsvarande samt en bits . Specifikationer (i mm)Mått: x 14Utstick: 4Djup i däck: 10Minsta mönsterdjup: 5Spetsdiameter: 2 . Johans MC - För dig som älskar motorcyklar!


Maxi Grips skruvdubb är en svensk uppfinning med världspatent. Köp dubbdäck online från Vianor! Vianor hjälper dig att bestämma vilka dubbdäck som passar bäst för dig. Handla tryggt och enkelt hos Vianor.


Helst inte mer än en dubb i varje klack för då försämras väghållningen på. Tillverkades ju förr för Försvarets mc i Sverige, men är numera . Försäljning både i webshop och butik. Givetvis dubbar man ju ett gammalt däck. Bestgripp mc , cykel, hästsko, enduro, rally .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg