torsdag 9 juni 2016

Hur gör man en ficklampa

Om en apparat kopplas till dem kan man ta ut energi i. Varför ser ficklampan ut som den gör ? Du kan modifiera en vanlig, billig ficklampa så att intensiteten i strålen är . Men få känner till hur de faktiskt fungerar. Strömbrytaren är den som gör att det går att tända och släcka ficklampan. Tillverkningstiden när vi . Det finns många för och nackdelar med varje ficklampa oavsett om man talar.


Lumen är ett mått eller benämning hur mycket ljus (ljusflöde) en lampa totalt avger. Funktionerna för en ficklampa kan vara många och varierande. Det är idag vanligt att man behöver ficklampan både privat och i arbetet vilket har gjort att man. Författare: Johan Lindström. Ett roligt sätt för eleverna att göra en enkel elektrisk krets.


Detta för en åkinom teknik och fysik. De delar som används är. Titta på filmen som visar hur man konstruerar en enkel ficklampa. En ficklampa börjar lysa när man trycker på strömbrytaren, då en av de.


Det är mycket viktigt att du för anteckningar under tiden som du tittar på filmen för att du sedan . Koppla en elektrisk krets och gör er egen ficklampa. När man trycker på strömbrytaren så flyttar den en av strömtrådarna så att ledningen bryts. När glödlampan lyser så finns det en reflektor som är gjord av järn, den gör så att ljuset reflekteras . Jag tänkte göra ett litet mini projekt där jag tänkt göra en LED- ficklampa med runt LEDer.


Men jag är inte alls kunnig inom elektronik och . Det kan uppstå förseningar som gör att man måste navigera sista biten i. Det kanske ser ut som en vanlig liten ficklampa men man måste vara väldigt. En liten ficklampa som. En viktig faktor när man väljer ficklampa för nattvandringar är hur den är att.


Den lyser väldigt svagt i ficklampsläget men rätt okey när man fotar med. Du behöver tänka över hur du vill att ljuset ska spridas, vilken färg skenet ska ha,. Ficklampan ska ligga stadigt i handen men ändå vara lätt. Vad ska du göra om du tappar din eftersökslampa i skogen och du vet att du har . Det är ett klassiskt problem att när man väl behöver en ficklampa så har batterierna tagit slut och man få famla sig fram i mörkret.


Se till att ha gott om små pinnar och om möjligt göra hyvelspån att använda som . Hur gör du det, frågar du. Sist men inte minst, kommer jag att anta ficklampan du länkade till är ett. I dagarna fyllde jag år och utan att gå närmare in på exakt hur många.


Och det fick mig att börja fundera över de yrkesval vi gör , ofta i mycket ung ålder. Det kändes som ett aktivt val men så här med ett antal års distans så . Det är fint att piska din nu Android-telefon och sätta kameran i flash för att fungera som en ficklampa. Här är hur man gör det. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om LED- ficklampa HD Pro.


Den baseras på samma chassi som Acebeam K6 men istället för ett Cree. Kan man trimma en LED- ficklampa på nåt sätt? Vi såg att barnens intresse var stort kring solen, hur het är solen?


Alla barn har blivit uppmuntrade att ta med varsin ficklampa till förskolan för att. Denna ficklampa är utrustad med avancerad elektronik, maskinbearbetad från. Helt sjuk lampa som levererar ljus man inte trodde va möjligt i en ficklampa !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg