fredag 21 oktober 2016

Febertermometer rektal

Efter rektal kirurgi och på små barn kan rektal temperaturmätning innebära risk för skador på . Köp Telfo febertermometer hos Apoteket - Stort utbud och bra erbjudanden. Bild på Telfo febertermometer. Mätning i ändtarmen ( rektalt ). En panntermometer mäter den yttre hudtemperaturen. Den har fördel av att vara snabb och beröringsfri men kan inte jämföras med rektal mätning.


I många år har den rektala mätmetoden varit självklar, åtminstone i Skandinavien , men även mun- och öronmätning är vanligt förekommande. Omron febertermometrar. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver.


Batterier ‎: ‎AAA Temperatur ‎: ‎– 43. Beurer FT beröringsfri febertermometer med Bluetooth. Det finns två grundkrav på en febertermometer. Där rektal mätning av skilda anledningar inte kan utföras, kan följande . Urin- och rektal temperaturmätning är de alternativ som finns om örontemperaturmätning inte är möjlig, för barn under tre månader även axillärt . Man litar ju liksom på vad de säger i sjukvården och till oss har det sagt att man ska använda rektal för att den ger ett säkrare svar.


Min tjej har plötsligt börjat tycka det är superhemskt att ta tempen i rumpan. Jag vill gärna hitta ett bra alternativ,. Lätthanterad termometer i fickformat. Ger snabbt ett svar om temperaturen.


Hög noggrannhet och tar hänsyn till personens ålder. Minnesfunktion, visar den . Klassisk febertermometer som kan användas för rektal mätning eller mätning i munhålan. Allmänt om kroppstemperaturen. Den är vattentät och har en tydlig och bra display med digitala siffror.


Digital febertermometer. Febertermometern kan även användas oralt och rektalt. I fall yttemperaturen i armhålan . Rektalt : ca sekunder. Vi har tittat närmare på febertermometrar med olika teknik och pris. Leverantör: TERUMO SWEDEN AB Lev.


Tekniska data: Vikt: 0Kg. De hela slutade som sagt med en rektal termometer eftersom de va mest tillförlitliga . Produktnamn: LloydsPharmacy febertermometer st. Responstid sekunder. Termometer skydd i plast (engångsprodukt).


Förutom örontermometrar är de flesta digitaltermometrar universella, vilket innebär att du kan mäta oralt, rektalt eller i armhålan. Vi har flera olika typer av febertermometrar , både för barn och vuxna. Har kontrollerat den mot en rektal termometer från Apoteket ett gäng . FEBERTERMOMETER (FLEXIBEL SPETS). Specialutvecklad febertermometer för häst. Jag har nu en som kan tas rektalt , oralt eller i armhålan.


Med en IR- febertermometer slipper ni dock utsätta barnen för obehaglig rektal mätning och osäker febermätning i örat. För att mäta kroppstemperaturen kan en febertermometer användas. Vårdguiden rekommenderar rektal mätning för barn under ett år och mätning i örat för . Försäkra dig om att du kan hitta en febertermometer bäst i test. På svenska betyder det i munnen, armhålan eller på det ”gamla hederliga stället”.


Visiofocus är utvecklad för . Testfakta granska tio febertermometrar från de största tillverkarna på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg