onsdag 26 oktober 2016

Paj i varmluftsugn

En fyllig paj som passar fint att serveras som huvudrätt tillsammans med en krispig. Varmluften gör att maten får yta runt om och . Om du använder en varmluftsugn kan du sänka tempen till 1grader. Letar du efter temperaturer för varmluftsugn och vanlig ugn? I denna smarta lista ser du vad de olika temperaturerna motsvarar.


Gissar att du ska värma upp en redan färdig paj ? I så fall skulle jag värma. Det ska gå bra att grädda flera pajer åt gången i varmluftsugn. Låt dig frestas av den kryddiga kanelpajen eller . Rör om, häll i övriga ingredienser (utom osten). Sänk värmen till 200°C.


Häll över äggstanningen. Lägg skinka och ost i pajformen. Grädda pajen mitt i ugnen ca minuter eller tills äggstanningen stannat.


Ugnens varmluftsfunktion symboliseras ofta av en cirkel med en fläkt i mitten. Fläkten har sitt eget . Med varmluft blir det effektivare värmefördelning och det sparar energi. Perfekt med den senare till paj -man slipper förgrädda och till tjockare pizza-degen blir . Vad är det som är så bra med varmluftsugn ? Jag upplever att gräddningen blir ojämn då jag använder varmluft då jag tex bakar en paj. Den blir alltid mer gräddad närmare ugnsluckan. Hur länge ska en smulpaj gräddas i en varmluftsugn ? Grädda den några minuter (4-5) kortare ti eller, hellre sänk värmen med cirka grader och grädda . Laga mat och baka på flera nivåer samtidigt med varmluft.


Har jag gjort många gånger förut. Skall göra en paj i en varmluftsugn. Annars får man byta plats på pajerna under tiden som de värms. Enkelt att lyckas med varmluft och ånga. Baka på 1grader varmluft (1vanlig ugn) i ca minuter och låt . Fyll pajskalet med fyllningen du vill ha i din paj exempelvis grillat tärnat kycklingkött, tärnad paprika,.


Läs om villkoren i garantibroschyren. Du har förmodligen inte varmluftsugn om du bor i en hyrlägenhet. Skulle laga någon sorts paj nyss och gjorde allting hur bra som helst. Marknadsbudskap: En paj som älskas av nästan alla! Vid servering kan en hel paj värmas i varmluftsugn 150°C ca min eller en bit paj i mikro (7w) 25 . Ugnen har energiklass A och en volym . Paj med Västerbottensost.


För ugnsbakning på nivåer samtidigt och för att torka mat. Ställ in temperaturen på. Idealiskt för söta eller salta pajer och pizza. I varmluftsugn 1grader. Börja med att göra pajskalet.


När pajen är gräddad lägger du färsblandningen på pajskalet. Bred sen ut ostkrämen ovanpå. Servera pajen ljummen med vaniljglass eller vaniljsås!


Jag har haft varmluftsugn under år och tycker det är kanonbra. Finns det ugnar utan varmluft idag? Den här pajen blev en succé när den dök upp. Det finns väl ingen idag som.


Sätt ugnen på 2gr och något lägre för varmluftsugn. Smält smöret i en kastrull. Lättlagad vegetarisk paj till vardag och fest.


Om pajen ej fått gyllene färg mot slutet, sätt på varmluftsugn de sista minuterna. För ingredienser och näringsinnehåll vänligen se produktens förpackning. Grädda sedan vid ca 1grader (1i varmluftsugn ) i ca minuter tills pajen fått en fin färg.


Min blev supergod (den på bilden) och var ett . Fyllning: 3g tärnat äpple. Värm ugnen till 200°C om varmluftsugn annars 225°C, du kan låsa vår omvandlingstabell för temperatur .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg