måndag 12 december 2016

Febertermometer armhåla

Temperaturmätning i armhålan (axillen). Axillär temperatur är inte lämplig för att bedöma kärntemperatur på större barn eller vuxna, eftersom den mäter hudens . Beställ Hjärtats febertermometer för mun- och armhåla – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill. En febertermometer borde alla ha i hemmaapoteket. För mun, armhåla eller ändtarmstHigh speed digital termom. När man mäter med febertermometer i armhålan ska man plussa på.


Hur mycket ska man lägga på termometer? Påslag på febertermometer ? När lägga till en ½ grad på termometern? Telfo febertermometer tar snabbt och med hög precision reda på din kroppstemperatur. Mätning i armhåla är även möjligt men då tar mätningen lite längre tid.


Allmänt om kroppstemperaturen. Den normala temperaturen är olika för varje person. Men hos en och samma person är. C Vad räknas som feber? Vi har en vanlig febertermometer hemma, ska man lägga till eller ta bort något beroende på vart man mäter i munen,.


Du kan mäta tempen i örat eller stjärten. På barn upp till ett år rekommenderas . Det finns två grundkrav på en febertermometer. De termometrar som mäter i mun, armhåla eller stjärt tar längre tid. Elektrisk direktvisande.


Förutom örontermometrar är de flesta digitaltermometrar universella, vilket innebär att du kan mäta oralt, rektalt eller i armhålan. Febertermometer , Mätområde: Oralt, Armhåla , Vattentät, . En bra och pålitlig febertermometer är ett måste för alla småbarnsföräldrar! Klassisk digital febertermometer med lättläst skärm och automatisk avstängning. LOPPIgruppen, läs mer om hur vi jobbar på loppigruppen. Ansvarig utgivare: Katarina Bergegår . I fall yttemperaturen i armhålan är lägre än vanligt, kommer den uppmät-.


För mätning av temperaturen antingen rektalt, i munnen eller i armhålan. Termometrar som mäter i armhåla , mun eller stjärt tar längre tid. Telfo är en febertermometer för temperaturmätning i mun eller armhåla. Den har en belyst display med stora siffror. Följande tabell visar temperaturområdena för de olika mätmetoderna.


En enkel febertermometer som mäter temperaturen på cirka sekunder. Kan användas i armhåla , mun och rumpa. När det kommer till mätning i armhålan bör du se till att torka armhålan från svett och att febertermometern sitter bra på plats. Om du har en termometer ska du . Kontaktinformation: jula. Termometer med böjlig spets för armhåla , rektalt eller oralt.


Vi jämför priserna på apoteksvaror från de ledande apoteken på nätet. Produktnamn: LloydsPharmacy febertermometer st. På svenska betyder det i munnen, armhålan eller på det ”gamla hederliga stället”. Mätresultat på ca sek. Lättläst stor display som även anger olika färger för olika.


Spetsen är följsamt böjlig och har en . Jag personligen skulle aldrig kunna använda en febertermometer man stoppar i rumpan. Jag har en termometer som funkar i rumpan, munnen och armhålan. Och om man mäter i mun eller armhåla så behöver man lägga på ytterligare . Antal i förpackning: st . För användning i munhåla, armhåla eller ändtarm. Digital Fever Thermometer. Helt fri från kvicksilver, snabb och.


Mjuk digital febertermometer som ger resultat efter sekunder. Används i mun, armhåla eller ändtarm. Kan mätas oralt, rektalt eller i armhåla. Flexibel mjuk topp för bekväm användning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg