onsdag 14 december 2016

Glödlampor e14

Vi säljer billiga glödlampor med Esockel. Denna sockeltyp är vanlig på kronljus, päronlampor och klotlampor. Glödlampor ger ett dimbart, varmvitt ljus med perfekt färgåtergivning. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av billiga ELED online. I stor sett alla Eglödlampor som.


Skapa en väggbelysning och fyll ditt rum med ljus! Automatisera ljuset - din sma. Halogenlampa EBright. W klotlampa 2lumen, varmvit dimbar. Vill du koppla dimmer till din belysning?


Du finner även dimbara . LED-lampa, E2 1lm. LED lampor är det mest energieffektiva sättet att producera ljus och energibesparingarna jämfört med glödlampor är ända upp till eller mer. Speciellt lämplig för användning i öppna armaturer med synliga glödlampor Denna. Snabba leveranser, nöjda kunder. Finns med olika ljusstyrkor och modeller.


Livslängd upp till år. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus. Detta innebär dimbara klotljus och kronljus med varmvitt ljus. Den imiterar den klassiska koltrådslam.


Att använda LED glödlampor istället för gammaldags lampor sparar både ström, pengar och är smart för miljön. Narva retro glödlampa klotlampa. Klotformad klar glödlampa med liten sockel. Ljuskällorna har en brinntid på ca 25.


Pris: 9kr - I lager . Eär den mindre versionen av Eoch också en av de vanligaste och mest använda sockelstorlekarna, och kallas ibland liten Edisonskruv, eller glödlampa. EKlotlampa klar 15W 15W. EToppförseglad glödlampa 60W. Energisparande lampa som förbrukar ca mindre el. Eär en lampa med liten skruvsockel som ofta säljs som kronljus till kristallkronor.


I vår nya Glow-serie hittar du t. De håller också upp till gånger längre än vanliga glödlampor. Så du hjälper inte bara till. LED Esom liknar vanliga glödlampor. Sockeln på glödlampor fungerar som fästanordning för lampan och är ofta en. Eresp E) men också andra.


Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt . Minska energikostnaderna med den ljusstarka W halogenlampa i kronljusform från Leuci. Den här W kronljusformade halogenlampan från Leuci lyser upp . Bra och brandsäkert alternativ och det optimala valet ur . Miniglob E, dimbar, frostad. Shoppa ljuskällor och glödlampor hos Ellos till bra priser. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Buster Glödlampa LED E2 Rökgrå.


Om det är halogen, led eller en dekorativ glödlampa. Vi har fri frakt över 999kr och. De vanligaste i Sverige är E, E2 GU1 Gu G53. För glödlampor och halogenlampor gäller att ju större effekt desto mer ljus.


Alltid fräscha varor och stort ekologiskt utbud på MatHem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg