tisdag 13 juni 2017

Sockel till lampa

Billiga LED lampor med mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna. Finns som spotlight, kronform och klotform. Frakt kr oavsett antal lampor. På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor.


Används när lampan monteras på annat stäl. Lamphållare med lampsladd. Stor (E27) eller liten (E14) sockel. Vi vet att det är krångligt och svårt att förstå sig på alla olika socklar. Läs vår blogg för mer . Nedan är en guide där du enkelt kan jämföra med den lampan du själv har för att lättare kunna se vad just din lampa har för beteckning.


Här kan du leta efter din lampa om du vet vilken sockel du har! G- sockel förekommer på mindre glödlampor av typen halogen. Sockeltyper för ljuskällor från Philips.


Eär vanligast på lampor från USA men förekommer även i Sverige. Socklar med de dimensionerna är ovanliga i Sverige. Vill du göra ditt hem mer energieffektivt? Hos Jula hittar du energieffektiva LED- ljuskällor i mängder av storlekar och former.


Välkommen in och fynda! Man måsta ha rätt sockel annars passar inte ljuskällan i armaturen. Beroende på färgtemperaturen kan ljuset från en lampa ha många olika . Bra belysning gör oss gladare (och gör att vi slipper snubbla över saker när vi går upp mitt i natten). Vi gillar energisnåla LED-ljuskällor bäst – de förbrukar . Varmvit LED-lampa med inbyggt skymningsrelä och E27- sockel.


Taklampa Basic från Ifö Electric. Enkel, diskret och stilren sockel som går att variera i oändlighet med olika modeller på glödlampor. Med inbyggd ljussensor tänds denna lampa automatiskt när . LED utan att behöva gissa dig fram till rätt lampa. Om du har din gamla lampa eller en förpackning framför dig står sockelbeteckningen ofta där på.


Texitilsladd på meter från Star Trading för dekorationsbelysning med mässing sockel E27. Större effekt än 25W medför ökad brandfara. Om du däremot ska använda lampan utomhus eller i ett badrum behöver du välja en.


Vit lampa Rak IPfrån Byggfabriken. Diameter på sockel : 1mm. Har du en lampa med ovanlig sockel hjälper vi dig. LED Elampor och LED Blampor.


Led- lampan med E27- sockel är lämpad ljuskälla till Garda-serien, däribland . Det händer ibland att G9- lampan sitter inbäddad i en stor glob som i sin tur sitter på en vanlig E27- sockel. Man kan då skruva loss själva globen och med ett fast . LED- lampa med guldskimrande glas i traditionell kronform! LED-lampans sockel är felaktigt utformad och har inte tillförlitlig kontakt mot lamphållare. Det kan leda till risk för elchock och brand.


Orsaken till det ligger i att GLED är små och samtidigt är deras fattningsform otroligt flexibel. Köp glödlampor v hos Würth. Med den låga energiförbrukningen kommer ni kunna sänka era energikostnader rejält, . Visa endast brutto: AV. Artiklar - SOCKEL LAMPA - ctl00_vatImg2. Klicka för att lägga i kundkorgen.


Vi har ett stort lager av lju ljus, dekor och musikinstrument. Spärrblecket på lamphållare med E27- sockel. Den ska du trycka neråt, alternativt inåt, med en smal .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg