fredag 15 juni 2018

E27 sockel mått

På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor. Det varierar lite beroende på typ och fabrikat, t. E- sockel i plast med inv. E står för Edison, uppfinnaren av . Vit lamphållare - lampsockel för lampskärm med skärmringar i storleken E27. Sockel , Stor sockel , E27.


Hållaren fixeras med skruv. Dimbar dekorationslampa LED Glob ENorthlight. LED-lampa med skymningsrelä EOsram. Philips Hue White and Color Ambiance Startpaket E. LED-filamentlampa med retrokänsla.


Dimringsbar lyktlampa LED E. Jättefin lampa som man kan forma lite som man vill ha den! Estår för Edisongänga med 27mm diameter och är den normala för större lampor. Här listar vi alla våra produkter som vi har med E: . LED lampa från Cosna, med Esockel och sensor. Tänds automatiskt när det blir mörkt tack vare sensorn. Endast till utomhusbruk då sensorn reagerar på . Design, mått , ljusflöde jämförbart med en glödlampa eller halogenlampa.


Universalarmatur för montering på vägg, tak, stolpe eller pollare. Lampan motsvarar W glödljus. Textilsladd svart 5m med Esockel. Dimbar Globlampa Ø1Soft Glow LED 6W 320lm E27.


Armaturen fästs på vägg med lämpliga skruvar. Mått sockel Ø, Ø mm. Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna. Etill Esockel -adapter.


Vår prisrobot säkerställer råaste dealen. UNI- K Glob EKlar. Vilka sockeltyper och dimensioner har de? Två Ø 5mm hål för montage. Pollaren är bestyckad med Esockel och levereras med LED-ljuskälla inklusive.


Den har Esockel och kan på så sätt snabbt bli en färdig ljuslösning. Stomme i lackerad aluminium. Formfaktor: ALivslängd: 25. Snurrar ca nio varv i minuten. Det är därför dom har kylflänsar av aluminium eller en keramisk sockel.


Kelvin förkortas K och är ett mått på ljuskällans färgtemperatur. Utseende och känsla som en klassisk Edison formad . OSRAM PARATHOM dimbar LED-ljuskälla i helglas med klassisk glödlampsform och Esockel. Glowline, vacker glödlampa formad som en stjärna. Modern design med avbländande optisk . Ange dina mått och guiden räknar direkt ut delningar och materialåtgång. Du får snabbt en bild . Avsedd för ljuskällor med Esockel.


Mycket låg energiförbrukning. Lamphållare med stömbrytare, E. Kvicksilverfria lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg