torsdag 14 juni 2018

Kompressor 200 liter

Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Liten, behändig och oljefri kompressor med liters tankvolym, justerbart tryck. Utrustad med en behållare som rymmer hela 2liter samt extra manometer för . Prisvärd kompressor i hög kvalitet som är lämplig för verkstäder, garage mm.


Tvåstegs kompressorpump med två cylindrar konstruerad och skapad för proffesionell användning. Tryckreducerare med dubbla utlopp. Ingersoll Rand T30- kolvkompressor är en allroundkompressor som kan användas i de mest krävande. Direktdriven med effektiv kylning för bra arbetstemperatur. Kompressorn levereras med 2liters tank.


Monterad på 2liters liggande tank. Drifttid före kolvringsbyte. Stark, oljesmord kompressor för de tyngre arbetena! Observera att denna kompressor kräver A säkring. Attribute(data-ved))?


Verkstadskompressor anpassade för miljöer med tuffare tag och kontinuerlig användning. Oljefri tystgående kompressor på liter för professionell. Men det är liters tank, så den . Power Mate 2l kompressor 3-fas 5HK är en stor och riktigt kraftfull kompressor som du kan köra dina verktyg länge med utan att tappa kraft.


Industrikompressorer för verkstadsbruk. De är konstruerade med dubbellagrad vevaxel och med lågt . Ny serie hjul, remdriftsdreven kolvkompressor med tank på en 2liters och kraftfull el. Utmärkt för verkstadsbruk, på grund av lågt brus och låg hastighet, . Ny serie hjulgående, remdriftsdreven stempelkompressor med tank på hele 2liter og kraftig el.


Ypperlig for verkstedbruk, grunnet lavt støynivå og lavt . Denna kompressor säljs på uppdrag av ett företag. Med en kompressor kan du göra allt från att pumpa luft till att driva stora tryckluftsmaskiner, men det är viktigt att köpa en kompressor som klarar arbetsuppgiften. Tystgående liters oljefri kompressor från Nuair som lämpar sig för ren blåsning,. I kompakt utförande med tystgående kompressor monterad direkt på kärlet.


Dimensionsområde, 2- 5liter. Temperaturområde, -ºC till ºC. Balma Olja för kolvkompressor Altair liter. Max arbetstryck, bar. Tankstorlek, 2liter. Fiac STS2-8är en 4-cylindrig kompressor.


Den levereras med ett års garanti mot material- och fabrikationsfel. Den tysta Jun-Air kompressorn har en ljudnivå ner till dB(A) på 1m. Tyst kompressor från Italienska SIL AIR Perfekt för känsliga miljöer där ljudnivån är viktig.


Vagnshjul tunna träbalja. Nu gäller i stället en maskin på liter som i . Om du planerar att köpa en tryckluftskompressor för hemmabruk så räcker det oftast gott och väl med en som kan producera cirka 2liter luft . Betjeningsvenlig robust og kompakt olieholdig kompressor fra KGK. Effektiv luft: 1liter pr minut liters. Min befintliga kompressor har gjort sitt och nu är det dags att köpa en ny.


Manuell kondensvattentömning. Jag hittade nedanstående 5. Hjul: st Ø 2mm gummihjul, påfyllningsbara. Men nya SLK rymmer ändå liter mer bagage än den tidigare modellen.


NUAIR kompressorerna är för. DeWalts oljefria kompressor DPC10RC är en kraftfull kompressor med en effekt på 0hk, ett arbetstryck på upp till bar samt en tankvolym på liter. Vi har utleie av kompressorer for mindre håndverktøy på byggeplassen.


Vi leier også ut noe større kompressorer som kan brukes i verkstedshallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg