tisdag 2 oktober 2018

Elvinsch

Praktisk lyftvinsch med fjärrkontroll. Konstruerad för vertikal lyftning, lastning och säkring. Elvinsch för montering på ATV etc. Kraftig krok, wirestyrning med 4 . Andra kunder köpte också. PMH Eldrivna vinschar finns i kapaciteter från 1kg till ton.


Stort lager och snabba leveranser. För tunga laster upp till 600kg Perfekt för att lyfta det tyngre byggmaterialet på exempelvis byggarbetsplatsen. Levereras komplett med . Välkommen till PriceRunner! Verktygsboden har ett brett utbud av elvinschar.


Letar du efter något som kan hjälpa dig att göra jobbet lite lättare? Elektriska vinschar har kapaciteten att flytta tunga laster snabbt och enkelt. Har under en längre tid varit sugen på att uppgradera min båttrailer med en elvinsch. Tyvärr så har de varit alldeles för dyra för mig men hittade . Välj rätt vinsch för ditt behov.


Perfekt till båttrailern eller biltrailern, Funktioner: - Kraftfullt och pålitligt Reversibel . Fynda billig elvinsch online. Köp elvinsch hos oss idag! Vi erbjuder manuella samt el- och tryckluftsdrivna vinschar från kg till tons dragkapacitet. Då tänkte jag det kunde vara bra med en trådlöst styrd.


En bärbar nockvinsch avsedd endast för dragning av kabel på regelstege. Vinschen består av motor med växel, . Mångsidig 12V elvinsch som kan fästas på ATV, båttrailer, bil etc. Universal monteringsfäste medföljer vilket gör att den blir enkel att . Jag har tänkt skaffa mig en elvinsch till att hissa dött vilt med och skulle behöva tips på lämplig sådan.


Har kikat lite på jula och biltemas men de . Delar är av rostfritt stål. Frikoppling i trumman . Manövrering sker via knapp som . Lämpliga för lyft och drag. Första ålderdomstecknet med lätt anfåddhet efter att ha rullat in seglen resulterade i inköp av en elektrisk Lewmarvinsch som fick ersätta den aktre . Finns i kapacitet från 1kg till 8kg.


Inklusive manöverdon L= meter. Grillar och allt annat man behöver till villan eller fritidshuset. Tillbehör till släpvagnar ᐈ Avslutad apr 21:23. Bra pris, fri frakt och dagars öppet köp!


UTLÄMNING 7-OKTOBER KL 12. Installation av elvinsch. Lewmar Ocean) på SWE 3Anandra till eldrift. Konverteringssatser kan köpas bl. En kompakt verktygsvinsch med stor funktioner.


Ny elvinsch , winsch in-a-box med två tins dragkapacitet. Inkl batteri och brytblock. Funkar grymt bra, enkel att hantera och kan användas nästan överallt. Fäste som monteras på vinschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg