måndag 22 oktober 2018

Sockel glödlampa

På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor. Med samma mängd ljus sparar du ca energi jämfört med glödlampor. Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna.


Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. Glödlampor med sockeltyp E27. Sök glödlampa efter utseende. Stor (E27) eller liten (E14) sockel.


Glödtråden är innesluten i en syrefri glaskolv, som i sin tur är fastsatt i en metall sockel och elektriskt ledande trådar . Sockelguiden tar även upp äldre typer av socklar , vissa ljuskällor säljs inte . Roterande LED- lampa med massor av ljuseffekte. Ljuskällor med LE lampor med färger, lampor som liknar glödlampor och en hel del annat. Med en RGB- lampa får du härliga effekter, det är bara att sätta i . Man måsta ha rätt sockel annars passar inte ljuskällan i armaturen.


För glödlampor och halogenlampor gäller att ju större effekt desto mer . Vi vet att det är krångligt och svårt att förstå sig på alla olika socklar. Läs vår blogg för mer . Nedan följer bilder på socklar för LED-lampor. Genom att klicka på en av bilderna kommer man vidare till LED- lampa med sockel enligt respektive bild.


Här hittar du Elons breda utbud av LED-lampor med E27- sockel. Genom att byta ut dina glödlampor till LED kan du spara mycket pengar. Päronglob 2W (22W), Tänd. Det finns en mängs olika sockeltyper för glödlampor. Hos en LED- lampa är det både temperatur och ljusstyrka som påverkar det.


Det är den lampa , som har varit det vanligaste bland lampor i snart ett par århundraden. Så ska du byta ut de gamla glödlamporna med stor sockel , är det LED . Insamlingen av glödlampor fungerar inte. Upp till ton av den. Tungmetallen finns främst i polen av lödtenn i botten av glödlampans sockel.


LED-lampor och halogenlampor till sockel Esom är den lilla standardsockeln vanligast i. Gängorna på lampans sockel ska följa standardiserade mått och motsvarande gäller gängor på armaturen. Här kan du leta efter din lampa om du vet vilken sockel du har! Filament är utformat för att efterlikna trådarna i en klassisk glödlampa , gjort för att. Teknisk information Effekt: 6W Motsvarar traditionell lampa i watt: Sockel : . Köp glödlampor v hos Würth. Ge trasiga halogen- och LED- glödlampor nytt liv genom att göra om dem.


Lampa med Esockel (tjock skruvsockel). I denna kategorin hittar du både halogenlampor ,energilampor och LED lampor. Med halogen och energilampor har . Hoppa till Socklar - Socklar. Namnen kommer från socklarnas . Lämplig till V-uttag.


Passar även Compact A = B = mm. Lampan har en sockel som är enkel att fästa som en vanlig glödlampa. Med den låga energiförbrukningen kommer ni kunna sänka era energikostnader rejält, . Beställ några extra i reserv!


Vi har alltid frakfritt över 499kr. Det kan vara LED lampor som har en udda sockel , men lika gärna LED belysning som helt saknar sockel men som ändå är en lampa som sätts i vägguttaget .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg