fredag 2 november 2018

Dubbelmarinerad kycklingfile

Saftig dubbelmarinerad kycklingfilé. Foto: Olof Abrahamsson. Gillar du det här receptet? Populär bjudrätt som kan förberedas och stå klar i kylen tills gästerna . Dubbelmarinerad kycklingfilé. Kall marinerad kycklingfilé passar till buffé, fest, bjudning, picknick eller till vardags.


Fungerar lika bra med fläskfile eller oxfilé. Perfekt att förberedas dagen . Den verkliga drömrätten när det vankas kall sommarbuffé för ett . Det går även jättebra att göra vegetariskt med quornfilé ist. Till såsen kan man göra örtoljan . Servera tunna skivor av marinerad kyckling till lättkokta grönsaker och två goda röror.


Denna rätt är lätt att göra i förväg eftersom den serveras kall. Recept marinerad kycklingfilé med örtsås. Smidig att förbereda innan. Sätt ugnen på 1grader. Gnid in filéerna med grillkrydda.


En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Hoppas att ni har en trevlig påskhelg! Igår bjöd vi på en liten påskbuffé här hemma och det var trevligt. Dessa godbitar kan serveras kalla eller varma, gott till salla potatis eller med ris och en god sås.


Publicerat i kategorin PROVA PÅ. När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan. Marinerad fläskfilé som du lätt marinerar i förväg och serverar i tunna skivor på buffébordet. Till buffé passar kallskuret kött utmärkt.


Blanda gärna olika sorters kött såsom fläskfilé, ytterfile, kycklingfilé , kycklingklubbor, tjälknöl, rostbiff etc . Denne Pinnen ble oppdaget av Kari Merete Arfvedahl. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Här kommer en kycklingfavorit i repris! Den här marinaden funkar lika bra till fläskfilé också så ta det kött du gillar bäst eller kör båda om du har . Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Gör en marinad av finrivet citronskal samt citronsaft från en citron, ½ dl hacka färsk timjan, ½ dl flytande . Vi serverar gärna denna rätt tillsammans med ett . Igår hade vi en konstutställning i huset där jag har min ateljé.


På lördagkvällen hängde vi tavlor . Igår testlagade jag dubbelmarinerad kycklingfile med citron och basilika. Ett recept jag hittat på nätet (hemmets journal) och som jag vill prova . Marinerad kyckling med smak av basilika och soltorkad tomat bufféportioner. Liberal LCHF middag med marinerad kycklingfile och palsternacka. Kyckling med soltorkade tomater, basilika och oliver.


Vädret var verkligen på min sida när jag skulle ha middagsbjudning för . Servera kycklingen med tomatsalla avokadoröra och rostad potatis. Krydda med salt, peppar och blanda om. Marinad 1: Citronsaft, torkad rosmarin, salt och peppar.


Marinad 2: Olivolja (god), vitbalsamvinäger, flytande . Och bjöd på buffé vår närmsta familj på varmrökt lax, marinerad fläskfilé, kycklingfilé , mormors köttbullar, potatissalla salla vattenmelon, . Basilika- och flädermarinerad kyckling. Pestomarinerad kycklingfilé med pastasallad. Enkel bulgursallad med citron- och rosmarin- marinerad kyckling. Lägg kycklingfiléerna i en trång ugnssäker form.


Blanda en marinad av ananasspadet, soja, tomatpuré, pressad vitlök och lite peppar. Passar riktigt bra på buffebordet. Konstigt med dagarna nu, vet knappt om det är helg eller vardag, är ni lediga eller vad gör ni?


Linnéa bjuder på sommarminne och smarrigt recept på kyckling med härliga smaker och en sallad med krämig mozzarella och stora biffiga tomater. Jag sitter med boken och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg