tisdag 27 november 2018

E27 lampa

Elampan kallas ibland lampan med den stora skruvsockeln. Sockeln är alltid den . Perfekt för en modern, dekorativ och energisnål belysning. Vi har Elamporna för dig!


Frakt kr oavsett antal lampor. Dimbar dekorationslampa LED Glob ENorthlight. Ljuskällor med LE lampor med färger, lampor som liknar glödlampor och en hel del an. Lampa för gårdsarmatur.


Hos oss finner ni ett brett urval av LED lampor för 230V. Livslängd upp till år. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus. Energisparande lampa som förbrukar ca mindre el.


Nu finns det LED för alla våra vanligaste lampor. Finns i flera ljusstyrkor och modeller. Se hela vårt urval här. Esockel, varmvita och såklart dimbara. Filament, frosta normal, W. Fyll i ditt postnummer för att hitta din närmaste butik.


LED- lampa , E, 4lm. Bra priser, snabba leveranser. Beställ idag och få snabb leverans.


Skapa en smart hembelysning som du hop med en Philips Hue-brygga . Smartline Flow är kanske världens enklaste smarta belysningslösning. Och med detta startpaket kommer du igång snabbt och enkelt. Motsvarande 35W glödlampa.


Dekorativ ljuskälla från Danlamp som avger ett varmt och behagligt ljussken. LED lampor sparar stora pengar i minskade elräkningar under sin livslängd så det är ekonomiskt mycket lönande att byta ut kostsamma glödlampor. Nedan hittar ni LED lampor i de flesta former och utföranden både för dekoration och . Ljuskälla med inbyggd rörelsesensor och skymningsrelä för utomhusbelysning. Med sitt opala glas ger den ett mjukare och mindre bländande. Trygg E- handel, betala med kort, faktura eller konto via Klarna.


Eär fin solitär men passar också bra i grupp, i par över matbordet eller att samla ihop i kluster. LED Eär den absolut vanligaste sockeln för LED lampor i vår belysning, både hemma och på kontoret eller på . ELED lampor köper du hos Wattväktarna. E-sockel, passar alltså de flesta armaturer för vanliga glödlampor med den grövre gängan. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar.


Verbatim LED Classic A erbjuder ett strålande alternativ till de konventionella glödlamporna. Denna elegant designade lampa har ett inbyggt . Den ger ett väldigt effektivt ljusutbyte i. Tillsammans med Wellness får du en E- lampa (vit) och en dimmer. Det går naturligtvis att byta ut den vita lampan mot en med färgfunktion, om så önskas.


Globlampa Klar 125mm 25W E-Dekorativ och effektskapande ljuskälla. Lämplig som restaurangbelysning och i hemmiljö. I en rättsstat ska heller ingen behöva frukta att bli dödad av en person . Läs mer och köp den här!


Retrofuturistisk sci-fi som både träffar och missar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg