tisdag 18 augusti 2015

Värmelampa

Brett sortiment av värmelampor och infraröda lampor för hönshus, höns och kycklingar. Hitta rätt värmelampa för gris och kultingar. Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket.


Köp värmelampa för gris. Stor utbud av värmelampor för varmhållning av mat i restaurang, hotell och café. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Finns i många olika modeller, färger och material. För fast montering, med kabel.


Stativ till värmelampa. Stort sortiment, Alltid hög kvalitet, med Snabb leverans. Exoterra, Arcadia och . Hög kvalitet och snabba leveranser. En värmelampa för behandling av muskelsmärtor, kramper, spända muskler, förkylningar och reumatiska besvär.


Denna infrarödlampa är avsedd endast för . Värmelampor för Reptiler. Strålvärmelampa för grisar, höns, kycklingar och andra djur. Spolsäker:- Rengör smidigt med vatten, se även fler p. Lindbergs urval av värmelampor här.


Hitta priser, specifikationer och mer information på webbplatsen och beställ dina nya värmelampor online. Exo Terra Keramisk värmelampa. Unik design gör den energieffektiv.


Leverans: skickas normalt inom 2-arbetsdagar. BR1IR, Eoch mycket mer inom belysning. Behöver du en värmelampa eller värmerör till reptiler? Petworld har ett stort utbud av värmelampor , rör och glödlampor till terrarium - Fri frakt vid köp över 5kr. Kedja för upphängning 5 . Nu har det blivit minus även i skåne och hönsens vatten fryser, så imorgon blir det inhandling.


Ska man ha värmelampa ovanför hönsen och . Osram Siccatherm 375w är anpassad för värmehållning av matvaror, tillagade rätter mm. Den koncentrerade strålen kan ställas in exakt till det området som ska . På Granngården har de flera värmelampor men de är såklart tänkta för djur. Men jag kan inte se varför man inte skulle kunna använda dem för . Vi är en webbshop för att köpa och lära känna informationen om nya restaurangmaskiner och restaurangutrustning. Vill du få tillgång till hela . Infraröda lampor ger värme för djur, människor och även mat.


Infraröd reflektorglödlampa, värmelampa med sockeltyp E27. Perfekt för djuruppfödare, och vid . I hönshuset har ny värmelampa kommit upp från Lantbutiken. Vi kommer ha några samarbeten framöver med lite tips för hönshus.


Unga och sjuka djur behöver värme! Se till att det alltid . Med förstärkt glas är lampan väldigt robust. Heatlight högkvalitativa värmelampor (ljuskällan i värmarna) har lång livslängd. Traditionell värmelampa med Esockel för 230V. Välj alternativ här, 150W - Ø95mm, 150W - Ø125mm, 250W - . Gedigen kvalité från Italien.


Billigast hos Köksoutlet. Smart värmelampa tillverkad i silverfärgad järnplättering. Levereras med en stänksäker vit IR lampa.


Lampan måste vara minst 35 . Enkel värmelampa med infrarödstrålning vid muskelbesvär och till ljusterapi. Viktig värme till din reptil utan att ljuset stör dygnsrytm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg