fredag 22 april 2016

Bokio fakturanummer

Innan dess är fakturan i ett utkastläge och vid förhandsgranskning av. När du skapar din första faktura i Bokio måste du se till att välja rätt fakturanummer så att den faktura du skapar fortsätter på tidigare serie. Detta får du välja när . Faktura eller kontantfaktura? Vi vill att du ska vara proffs i Bokio , och lovar att inte spamma dig.


Klicka på Publicera faktura om du är klar med . Missa inte senaste nyheterna och smarta tipsen inom redovisning. Standard är att sortera på fakturanummer från högt till lågt nummer. Utkast kommer alltid att vara överst när du sorterar på fakturanummer. Hantera delbetalning av kundfaktura.


När en betalning kommit för din faktura så måste den markeras som betald. Saknas: fakturanummer Kan man namnge verifikat? Vad händer när jag bokfört ett verifikat? Löneinställningar - Användaren kan . Hur bokför man i Bokio ? Om du har ett bra faktureringsprogram eller ett . Vi förutsätter att dina kunder betalar i ti och du får betalt för faktura nummer två den tjugonde och faktura nummer ett den trettionde. Observera att fakturor aldrig får ett fakturanummer förrän de faktiskt är publicerade.


Tipsar om Bokio som är gratis och fungerar väldigt bra för skogsägare. Bg-nr, OCR eller fakturanummer. Kan jag ta en fil från Bokio (mac) och föra över den som fil i BL Lön. Bokio faktura fortsätter att förbättras . För er som använder eller funderar på att använda Bokio. Du kan enkelt söka efter en faktura genom att använda dig av sökrutan som finns tillgänglig i applikationen.


Här fyller du i fakturanummer eller OCR-nummer och . Nu med möjligheten att sätta kund och fakturanummer , stöd för Vkuvert plus. Seriös fråga, är det inte allmänt känt att man skriver fakturanummer vid . Ett fakturanummer måste vara unikt. Låt Bokio bli ditt mobila kontor och fakturera direkt på plats var du än är.


Vilket fakturanummer ni börjar på är helt upp till ert företag. För varje nytt år kan du sätta ett nytt . Bokio -modellen är enkel Vi vet att små medel gör stor skillnad för Sveriges .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg