torsdag 28 april 2016

Digital stektermometer

En digital stektermometer för trådlös överföring av temperaturer. Stektermometer trådlös. Ställ in den angiva måltemperaturen och den signalerar vid angiven temperatur. Förutom Prisvärda stektermometrar hittar du här en rad andra typer av termometrar.


Små och smidiga digitala kökstermometrar, sockertermometrar, . En enkel och snygg termometer som mäter snabbt och exakt. Digital Hushållstermometer. Termometern går att fästa magnetiskt . Rubicson Grillgaffel med inbyggd termometer.


Pålitlig digital stektermometer från Eva Solo. För de flesta som gillar design så är Eva Solo ett vanligt förekommande när det gäller köksutrustning och . Trippeldisplay så du kan se flera funktioner samtidigt! Förinställda temperaturer för sex olika typer . Med en bra stektermometer eller ugnstermometer håller du enkelt koll på att köttet, fisken och brödet håller rätt. Duktiga kockar kan känna på köttet när det är färdigt, men det är oftast svårt för den vanliga hemmakocken.


En stektermometer är ett bra . Till teknisk specifikation. Lägg till i önskelista. Lämna inget åt slumpen och tvivla aldrig om köttet är genomstekt med denna termometer och timer. Mät köttets innertemperatur med en digital stektermometer för att avgöra när det är lagom genomstekt. Stick in termometern från sidan i skivat kött som ligger i . Praktisk grill-och stektermometer som kan mäta temperaturer upp till 2grader.


Om termometern används vid . Få full koll på temperaturen eller tiden på din matlagning och bakning med denna digitala stektermometer som kan användas både till ugnen och grillen. En del nyare spisar har inbyggd digital stektermometer. Du kan ställa in alarm vid . Köp STEKTERMOMETER DIGITAL till lågt pris varje dag i butik och online. Alltid till marknadens bästa priser. Välkommen in till oss på Dollarstore!


Kapacitet att mäta grader upp till 250°C. Mätområde - 3grader. Gör det till en vana att använda termometer vid matlagning.


Avbryter man tillagningen . Storlek: Bredd (cm): 5. EN stektermometer med tryck att använda till matlagning. Nå enkelt upp till rätt temperatur för bästa matresultat. Den digitala förprogrammerade stektermometern ger dig en omedelbar och exakt avläsning av matens temperatur.


Förprogrammeringen ger dig övervakning av . Kan mäta temperaturer . Givaren är ansluten med värmetålig sladd till termometerns avläsningsenhet. Snabb service - Säker betalning - Öppet köp. Ska du laga mat eller grilla rekommenderas en digital stektermometer ! Mätstickan sätts bara in i k. Med denna lilla pryl är det lätt att ta ut maträtten från ugnen vid exakt rätt temperatur! Fynda restaurangutrustning. Tupperware husgeråd ᐈ Avslutad mar 22:56.


Manuell gradinställning finns också! Trådlös, manuell, digital – vilken stektermometer passar dig bäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg