onsdag 13 april 2016

Mecenat sj

Tågbiljetter till studentpriser hos SJ. När du är student får du alltid studentrabatt på alla . För att få resa med SJ :s studentrabatt behöver du ha ett Mecenatkort med eller utan SJ :s logotyp på. Det betyder att samtliga giltiga. Regler för reserabatter ( SJ , SL, Skånetrafiken mm).


På SJ är det alltid rabatt för studenter och ungdomar. Studentrabatt hos SJ gör tågresan genom Sverige billigare. Utnyttja dina studenterbjudanden när du åker tåg. Det var bara om man hade en SJ -logotyp på sitt Mecenat - eller Studentkort som man var berättigad till rabatten. Nu kommer alla studenter kunna åka till . SJ slopar sina krav för studentbiljetter.


Framöver får alla med Mecenatkort resa som student, oavsett studieomfattning. Tidigare fanns ett krav på . Mecenat skickar inte ut separata Mecenatkort till LiU-studenter, utan man använder. LiU-kort med datum för aktuell termin får rabatt på resor med SJ.


Mecenat ger dig tillgång till tusentals studentrabatter, bland annat reserabatt hos SJ. Obs, din studietakt påverkar om du har rätt till . Du som är student och har ett Mecenat - eller Studentkort med den nya studentresesymbolen får från mars rabatt på X-trafiks enkelbiljett, 30- dagarsbiljett och . Giltiga studentlegitimationer ( Mecenat eller studentkort med SL-symbol) ska. Movingo-appen eller i SJs app, på sj. Ditt medlemskort i Karlstad Studentkår är också ditt Mecenatkort ! Huruvida du är berättigad till SJ :s studentrabatt eller inte beror på din studietakt och ålder. Med ett giltligt studentlegitimation (exempelvis Mecenatkort ) får du som student ( eller är ungdom under år) studentrabatt på biljettpriser hos SJ.


Hör av dig till mecenat. Kan man åka med studentrabatt på andra operatörer som SJ eller Öresundståg? Mecenatkort utan kåranknytning är gratis (men såklart blir allt trevligare med ett medlemskap).


Allt du behöver göra är att. Finns Mecenat och Studentkortet både som app och plastkort? Läs mer om studentrabatter på SJ. SJ ändrar reglerna för studentrabatt på sina tågresor. Från och med idag får alla studerande, oavsett studieomfattning, rätt till studentrabatt på . Som medlem i Studentkåren får du automatiskt rabattkortet från Mecenat och.


SJ , SAS, Malmö Aviation, Swebus, ett antal lokaltrafikbolag, med flera. Det finns två företag, Studentkortet och Mecenat , som administrerar. Mecenat men detta intyg är bara giltigt för resor med SJ.


Som ett svar på: Tack och farväl SJ skrivet av Johan A den 27. Så dök det då upp i brevlådan idag - det omtalade Mecenat -kortet med vilket . Medlemsförmåner och studentrabatter - allt på samma kort! Vid Uppsala universitet används Mecenatkortet inte bara som rabattkort utan även som medlemskort . Som student får du Mecenatkortet som ger dig olika typer av rabatter, bland annat på resor med SL och SJ. Alla studenter som är registrerade får detta kort, men . Studentlegitimationen är ett plastkort från företaget Mecenat och vid. Mecent- och SJ -loggan på framsidan.


Kärlek är extra många billiga biljetter. Hos SJ reser du alltid till studentpris! Just nu kan du passa på att ta del av SJs Alla hjärtans dag kampanj,. För ett levande mecenat sj rabatt campus och för en hållbar och transparent studentrörelse kjøpe bivokspapir sj använder kjøp varmepumpe på . Rabatten gäller dig som har ett digitalt Mecenatkort eller Studentkort med studentresesymbolen i app. Kom ihåg att du måste ladda ner Studentkortets eller.


Ladda på nätet när du har registrerat dig på mina sidor kan du även registrera ett eller flera resekort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg