tisdag 6 september 2016

Blankett

En blankett är ett formulär avsett för en strukturerad inhämtning av information ( vanligen via namngivna och kategoriserade fält). Till skillnad mot ett formulär är . Böjningar av blankett , Singular, Plural. Synonymer: formulär: Sammansättningar: . Bolagsverket är en del av verksamt. Där hittar du vår e-tjänst för att anmäla till oss att du vill registrera eller ändra uppgifter i ditt företag. Denna blankett använder du för att ansöka om skuldsanering.


Här finns de blanketter som är tillgängliga för nedladdning, utskrift och beställning. På varje blankett står det till vilken adress du ska skicka den. Blanketter - skriv ut och fyll i för hand.


Här är polisens blanketter som går att skriva ut och fylla i för hand. Ifylld blankett mejlas, postas eller lämnas till polisen i ditt . Här hittar du de blanketter som är aktuella om du vill bli svensk medborgare. Vilken blankett du ska använda och vilka bilagor du behöver skicka med hittar du.


En lista över Pensionsmyndighetens samtliga blanketter som du kan ladda ned till din dator, fylla i uppgifter och sedan skriva ut. Många av blanketterna finns . Använda offentlig plats - ansök om tillstånd. Då är det viktigt att du lämnar adressfältet tomt. Läs mer i upplysningarna som finns i blanketten. Kan du inte ladda ner blanketten ovan, använd denna länk PDF . Du kan beställa endast ett exemplar av varje blankett eller informationsmaterial.


Dessa blanketter kan användas då ordinarie IT-system, till exempel Pascal, ej fungerar. En blankett fyller du i för hand och vissa blanketter kan du fylla i på din dator. Sedan skickar du in den . Här har vi samlat dokument som kan vara av användning för dig. Klicka på den blankett du vill skriva ut, fyll i uppgifterna och posta den till oss. Adressen hittar du längst ned på skärmsidan.


Om det inte går att öppna blanketten , . Här finns blanketter om du vill anmäla en skada till Löf, patientförsäkringen. Här finns även blanketter för vårdgivare: läkarutlåtande, invaliditetsintyg samt . Ungefär hälften av blanketterna är pdf- blanketter eller webbformulär som du kan fylla i, spara och skriva ut via din dator. Det anges vid varje blankett. Utlämnande av uppgifter från SPAR ska alltid föregås av en ansökan och ett myndighetsbeslut om tillstånd. Skatteverket beslutar om detta tillstånd.


För pdf-dokumenten behöver du en gratis . I många fall behöver du då fylla i en blankett. Navigera utifrån ämne via menyn för att hitta den blankett du är ute efter. Om du har köpt eller sålt en fastighet behöver du fylla i denna blankett.


Köparen tar över det abonnemang som finns på fastigheten, . Sök efter blankett eller e-tjänst nedan eller klicka på snabblänkarna. Välj det ämnesområde som du vill hämta hem en blankett inom. Du kan fylla i blanketten direkt på datorn och sedan skriva ut den. Här kan du ladda ner den blankett du behöver som pdf. Det är viktigt att du fyller i blanketten på skärmen eftersom den teckentolkas maskinellt.


Information och instruktion för blanketten. Ansökan om lantmäteriförrättning. Strängnäs kommuns ambition är att de digitala tjänsterna ska bli fler för att du ska kunna uträtta . Datum före länkar avser dag då blanketten har publicerats.


Att använda e-tjänster är både snabbare och enklare än att fylla i och skicka in blanketter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg