torsdag 1 september 2016

Glödlampa sockel

På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor. Med samma mängd ljus sparar du ca energi jämfört med glödlampor. Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna. Glödlampor med sockeltyp E27.


Glödtråden är innesluten i en syrefri glaskolv, som i sin tur är fastsatt i en metall sockel och elektriskt ledande trådar . Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. Sök glödlampa efter utseende. Stor (E27) eller liten (E14) sockel. Sockelguiden tar även upp äldre typer av socklar , vissa ljuskällor säljs inte . Nedan följer bilder på socklar för LED-lampor.


Man måsta ha rätt sockel annars passar inte ljuskällan i armaturen. För glödlampor och halogenlampor gäller att ju större effekt desto mer . Här hittar du Elons breda utbud av LED-lampor med E27- sockel. Genom att byta ut dina glödlampor till LED kan du spara mycket pengar. Vi vet att det är krångligt och svårt att förstå sig på alla olika socklar. Läs vår blogg för mer . Lampa för gårdsarmatur.


Det är den lampa , som har varit det vanligaste bland lampor i snart ett par århundraden. Så ska du byta ut de gamla glödlamporna med stor sockel , är det LED . Det finns en mängs olika sockeltyper för glödlampor. Att använda LED glödlampor istället för gammaldags lampor sparar både ström, pengar och är smart för miljön. Hoppa till Socklar - Socklar. Namnen kommer från socklarnas . Vi erbjuder ett brett sortiment av övriga glödlampor.


Köp övriga glödlampor online hos Autoexperten! Gängorna på lampans sockel ska följa standardiserade mått och motsvarande gäller gängor på armaturen. Filament är utformat för att efterlikna trådarna i en klassisk glödlampa , gjort för att. Köp glödlampor v hos Würth.


LED- lampa standar W med stor sockel. Ge trasiga halogen- och LED- glödlampor nytt liv genom att göra om dem. Här kan du leta efter din lampa om du vet vilken sockel du har!


Bygg ihop din egen lampa : Använd denna sockel tillsammans med en sockelring , glödlampa samt strömbrytarsladd som du hittar i Yeh-Lohs sortiment. Beställ några extra i reserv! Insamlingen av glödlampor fungerar inte.


Upp till ton av den. Tungmetallen finns främst i polen av lödtenn i botten av glödlampans sockel. Med den låga energiförbrukningen kommer ni kunna sänka era energikostnader rejält, . Om en glödlampa kan dämpas: Var säker på att din glödlampa kan dämpas. Sockel hållare för glödlampa med Egänga. Här ska du kolla efter wattförbrukningen och storleken på sockel.


En poliga lampor Ba15s sockel. Med socklar E1 BA9S,BAY1 BA15 BA9S, BAmfl. Nytt i vårat sortiment är våra ledlampor till äldre mopeder.


Ljuskällorna finns med några olika tekniker, men vi har valt att hålla dem samlade per sockel för att du själv kan avgöra om du vill välja en specifik teknik. Antal: Lägg i kundvagnen. Frakt tillkommer i kassan. Ersätter gamla glödlampor med ledlampor. Denna lampa använder standard esockel.


Dimmerkompatibel: Ja Ljusflöde (lm): 320. Philips LED-kronljuslampa sprider ett vackert, varmvitt sken, har en mycket lång livslängd och är energibesparande. Den har en ren och elegant design som gör.


Högkvalitativ glödtrådslampa med glashuva och stålsockel. Nominell effekt W, Volttal V, Effekt . Baklampor i mängder av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg