måndag 17 september 2018

Bärbar vinsch

Söker du en portabla eller universal vinsch till arbetsplatsen eller garaget? Stort sortiment för snabba leveranser över hela Sverige! En vinsch kan vara räddningen i nöden: antingen en manuell som man vevar eller en elektrisk där du endast behöver trycka på en knapp för att lasten ska lyfta. Har ni något förslag på en bärbar vinsch ? Om motorn är 230v, 12V eller bensin spelar mindre roll.


En årlig uppgift blir att bäras ner till sjön. När du behöver för att dra eller lyfta något , oavsett om det är en kabel , en transformator , din bil, eller något annat , du har nu tillgång till 7kg bärbar dragkraft . Den perfekta bärbara och flyttbara vinschen för skogsarbetare. Våra bensindriven mobila och bärbara dragvinschar är kompakt och kraftfull och till skillnad från . Marknadens smidigaste vinsch 24V bärbara för atv, snöskoter, jakt, viltdragare, dra upp båten, portabel, dra, älg, vildsvin, lyfta. Dra vad som helst, vart som helst. Genom adapterplattan kan man variera användningen mellan släpvagnskopplingen bak och bogseringskroken fram.


Vinscharna är kompakta och kraftfulla. Den kan dessutom monteras permanent. Tillbehör till vinschar och lyftanordningar. VINSCH BÄRBAR 225KG - AWD500. Till skotern eller fyrhjulingen 2. Förvaring och väska gör det väldigt bekvämt att bära 8 . Den elektriska vinschen i denna fabrik är både bra och kostnadseffektiv, säljs till ett.


Elektrisk vinsch för 4xoff Road. Bärbar elektrisk vinsch. Erbjuder bärbara vinschar för att lyfta och dra laster.


Alla våra produkter är utvecklade för att kunna utföra många olika uppgifter på ett enkelt . En bärbar nockvinsch avsedd endast för dragning av kabel på regelstege. Beställ redan idag och få frakten på köpet. Minifor- är en portabel motordriven vinsch med oändligt med löpande vajer för lyft och drag utav laster.


Den speciella självklämmande driftsmekanismen tillåter . Komplett bärbart paket med styrning och kontaktor integrerat gör vinschen flexibel och användningsbar i de flesta situationer. Ha med den på snöskotern, . Om du skulle behöva dra ned hängande trä dra fram otillgängliga . Find Hand winsch hos Boatlab. Hos Boatlab gør vi vores bedste. Gör båtupptagningen till en enkel. Monteras enkelt på båtkärran eller . Det finns två olika alternativ på grund av de utbytbara Capstan.


Bilderna illustrerar Portable Winch som används. Vi på PMH har precis rätt vinsch för era behov. Våra vinschar finns i allt från kg till ton i manuellt, el- eller luftdrivet.


Kontakta oss för mer info. Hitta höjd 110mm lågprofil bärbar vinsch svart här på yyrigging. Känn dig fri att köpa kvalitet och hållbar PORTABLE WINCH till salu . HSX Sverige AB levererar bärbar vinsch för. Brandförsvaret, Räddningstjänst, Linjearbeten,. Många applikationer kan göras med . Handla från professionella tillverkare av luftdrivna vinschar och leverantörer för kvalitet, bärbar 500kg luft vinsch till salu här.


Bra pris och bra service erbjuds. Vi erbjuder ett brett sortiment av vinsch 12V som lämpar sig för. För övrigt hittar du monteringsplattor hos oss som är ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg