torsdag 27 juli 2017

Elektrisk telfer

Frekvensstyrd telfer avsedd för användning i medeltung till tung industri. En smidig, lågbyggd elektrisk kätting telfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Kättingtelfern anslutes enkelt till. STAHL SC elektrisk telfer är en kättingtelfer som används som standard under normala driftsförhållanden. KITO Royal ERär avsedd för effektiv användning.


Med hjälp av en telfer lyftanordning kan du flytta tungt material på ett smidigt sätt. ABUS Kransystem har kättingtelfrar från kg upp till ton och utgör själva . Svealyft kan nu erbjuda marknadens lättaste telfer med en egenvikt på kg (vid m lyfthöjd). Telfern finns i 1kg och 2kg utförande med driftspänning . Alla som skall arbeta med telfern måste först ha läst bruksanvis- ningen eller fått utbildning med ledning av den. ELEKTRISK KÄTTINGTELFER.


Konecranes elektriska kättingtelfer är explosionssäker och ger en hög nivå av. Skaffa en ny EXN- telfer för befintlig EX-kran, eller köp en helt ny EXN-kran. Anläggningstekniska anvisningar Dessa anvisningar gäller i huvudsak för telfrar -, travers- och . Verktyget monteras i kombination med en elektrisk telfer för enkel och smidig hantering.


Utrustningen kan installeras i en vägg- eller pelarmonterad svängkran. Pelarsvängkran med elektrisk kättingtelfer inkl manuell åkvagn. Telfern används för att dra upp last till höga höjder.


Vajern är tillverkad av stål. Drivsystemet består av . Effektiva kättingtelfrar. LV kättingtelfrar är en ny generation av telfrar.


Se våra modellserier med och utan elektrisk travers. Försedd med manöverdon . Telfrar från GIS är som standard utrustade med V spänning i manöverhandtaget, slirkoppling och . Behöver en telfer som ska jobba två gånger om året med att lyfta en mast, 1kg räcker. Elvinschar finns det billiga varianter av, men . IDEMA har i sitt sortiment luft-, kättting- och lintelfrar samt reservdelar från de flesta ledande tillverkare av telfrar såsom GIS, DEMAG.


Vi tillverka vid egna verkstäder: Lyftverktyg, traverser, kranar, . Vi har flera olika telfrar för olika behov. Kontakta oss för rådgivning eller kolla på kategorierna nedan. Om telfern används i en maskin måste alltid gällande föreskrifter beaktas.


Telfrar: erbjudanden, se annonser om nya och begagnade telfrar till salu, elektrisk telfer — Autoline Sverige. Säljes på uppdrag av ett företag. Prisvärda svängkranar och telfrar. Elektrisk telfer med trådlös fjärrkontroll.


Donati är Italiens största tillverkare av telfrar. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Fräsch design och ett övertygande tekniskt koncept kännetecknar ABUS kättingtelfrar.


Moduluppbyggnaden av motor och växel skapar en . Ta en närmare titt på vårt omfattande sortiment i kategorin Telfrar , elektriska 230V -380V och beställ produkterna enkelt på nätet – Snabb leverans! Här finns lättanvända telfrar för både lättare och tyngre industri. Används som fästpunkt för lyftblock, telfrar, dragapparater m. Egna tillverknings nr och.


Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Carl Stahl AB har fördelen att inte vara bunden till vissa fabrikat när det. Denna elektriska kättingtelfer är ett idealiskt komplement till vårt befintliga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg