tisdag 10 oktober 2017

Franska pajer

En paj kan vara både matig eller söt beroende på vilka ingredienser du väljer att ha i. Här hittar du recept på hur du kan tillaga pajen på. Pajen är fylld med god ost, rökt skinka och en krämig äggstanning. Pajen passar utmärkt till lunchen eller . Leila Lindholm har smarriga recept för alla tillfällen!


Läcker och populär fransk paj där botten förgräddas och sedan fylls med äggstanning, ost och skinka. Gör en stor paj eller fyra mindre portionspajer. Recept på smakrika pajer med gruyèreost och fransk senap.


Blanda mjöl och mjölk till en ganska lös deg. Eventuellt behövs det mer mjöl. Lägg undan lite av degen till locket. Underbart god och somrig fransk hallonkaka som kan serveras som den är eller tillsammans med en klick grädde eller vaniljsås. Det är fortfarande rätt gott, särskilt med den här fyllningen.


Det här är en typisk specialité från . Quiche lorraine - klassisk fransk paj. Pâte brisée - Pajdeg som passar till frukt- och bärpajer. Det finns på flera platser här, och kanske du har ett eget recept som du brukar använda . Ett stort lexikon - online och gratis att använda.


Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Alla mina pajrecept och olika sorters pajer som klassisk Västerbottenpaj, ostpaj,. Om man vill kan man förbereda den här rustika pajen fram till steg och förvara den i ett par timmar i kylen för att sedan ta ut . Namnet är bildat av franskans quiche (matpaj) och den franska regionen Lorraine . Gör gärna degen dagen före pajen skall lagas. Dela vår passion för maten och njut av fler tillfällen att laga nya recept och samlas runt middagsbordet.


Här har vi samlat alla våra receptfavoriter. Går att tillagas i både ugn och mikrovågsugn. Johan Hedberg dreglar (så det hörs) när Sigrid Barany visar sina franska pajer. När mästerkonditorn Daniel Lindeberg tipsar om bärpajer håller båda på att . Låt en läcker dessert avsluta festmiddagen! Den här franska pajen med mandel och bär smakar ljuvligt med en klick vispad grädde till.


Dubbel sats pajdeg räcker till en stor paj i långpanna. Ost- och skinkpaj, eller quiche lorraine som den heter på franska , är en god. Sätt pajen i ugnens mitt och grädda i minuter eller tills pajen fått fin färg.


Känns efter med sticka så äggstanningen stelnat om du känner dig osäker. Tusen tack till alla som besvarat min vädjan om frukostidéer med roliga, intressanta och inspirerande kommentarer! Paj , spenat och chevrè. Om du inte redan gjort det, . En matig paj med söta tomater och salt fetaost passar perfekt till lunch eller buffé. Servera med parmaskinka, sallad och oliver.


En riktigt smakrik ost. Nä det här är en ost- . En supergod och m ttande brieostpaj som sitter fin fint . Ouiche Lorraine (ost och skinka paj ). Franska är ett konstigt språk. Läcker ört- och vitlökspaj Små ört- och pinjenötspajer.


Frankrike ärostarnas land framför andra länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg