torsdag 12 oktober 2017

Mini atv

Låt den lilla föraren ha skoj med en ATV i rätt storlek. Räntefri delbetalning upp till månader. En ATV , eller All-terrain vehicle, är ett terränggående motorfordon med fyra hjul. Andra vanliga namn på ATV är fyrhjuling, UTV, terränghjuling eller Quad.


ATV 49CC - Miniquad QVer 2. Antingen du söker en ATV , UTV eller en smidig fyrhjuling till barnen hittar du det här. ATV passar dig som vill ha ett starkt och bra arbetsfordon, UTV kan vara det. En Mini - ATV är nog en drömleksak för de allra flesta barnen.


De modeller som du finner hos oss på Rull. Mini ATV och fyrhjulingar för barn till lägsta pris online. Beställ online med gratis hemleverans. Välkommen till PriceRunner!


Test av vår elektriska Mini - ATV Cobra. Modellen passar från ca: 3-års ålder. Bli först med att recensera denna produkt. Teknisk Info: 49cc Luftkyld High Performance 2-takts motor. Här har Apollo tagit fram en eldriven minifyrhjuling som både är tyst och miljövänlig.


Startmetod: Dragsnöre med easy . Konstruktionen och designen är samma som Apollo Miniquad 49cc - kraftig . Maskinerna från SMC karaktäriseras av hög precision och suverän kvalitet. Ute efter MINI ATV Däck till din fyrhjuling? Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset. Lämplig för barn i åldern 5-år.


CVT-automatkoppling gör maskinen lättkörd. Produkten bör inte användas i trafiken. Motor: Elektrisk V 8W Max. Får endast användas på inhägnat område! Tuff miniquad med 90cc-motor som ger bra fart i terrängen.


Slittålig quadracer med backväxel! En liten maskin med stora . Skulle säga att battertiden är förvånansvärt bra. Ger ett bättre vrid på mellanvarv samt högre toppeffekt.


En viss modifiering av böjar kan vara nödvändig . Elektrisk ATV som kräver minimalt underhåll och är betydligt tystare än bensindrivna motsvarigheter. En riktig dröm för alla som gillar fart och spänning! Jamara - Elfyrhjuling Atv Pico Jamara Volt. Fjärrstopp och reglerbar gas ger extra hög säkerhet. Automatväxlad Riktig fjädring me.


Both comments and trackbacks are currently closed. Men jag gillar att pyssla med lite elsaker och skruva saker så jag elkonverterade en mini ATV till dem istället! Såna här chassin kan man hitta . Mycket snabb och rolig . Buy online at ScooterCity. Vi har nu TOTAL utförsäljning därav de mycket generösa priserna!


Ett litet projekt om att konvertera en kina bensin ATV för barn till el istället för den motorsågsmotor som sitter på vanligtvis! Bygget är lite av vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg