fredag 6 oktober 2017

Koppla ihop tre lampor

Vi har köpt tre lampor att hänga över ett matsalsbord. Dessa vill vi koppla ihop. Det jag undrar egentligen är hur jag gör med. Flera lampor till ett takuttag inlägg jan.


Skarvkoppling för att dela upp en sladd till fyra olika. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. Passar 2-ledare, typ SKX som används för . Ska du dessutom seriekoppla kanske det är bättre att klämma ihop dem. Två lampor , ett takuttag?


Smarta hem inlägg jan. Koppling av retrolampa. Hobby, fritid och livsstil inlägg aug. Förgreningsboxen används när man vill koppla ihop flera sladdar till en.


Lämplig för fönsterlampor etc. Inläggsskruven är av typ bromsskruv, . Dock finns ju bara ett uttag i taket, går det att koppla ihop så att alla tre lampor går till samma uttag? IKEA - ANSLUTA, Mellankopplingsslad Gör att du kan seriekoppla flera lampor med endast en anslutning till elnätet. Denna produkt bär CE-märket.


Men hur går det till när man har flera lampor , men bara ett uttag i taket ovanför köksbordet. Här går ju fyra sladdar ihop och blir en på nåt . Jag kan ingenting om el eller koppla ihop saker. Jag har två vägglampor som jag vill koppla ihop till en enda sladd.


På lamporna finns det en vit . Här berättar vi lite om hur du ska ansluta olika lampor. Andra delen av att koppla en lampa. Här visar jag hur man sätter dit en strömbrytare. Elever i år har arbetat med ellära. Här kan ni se hur man seriekopplar två lampor.


Pernilla Wahlgren byter till LED - Duration. Komponenterna kommer antingen att kopplas i serie eller parallellt. I följande exempel används ett V-batteri och en lampa med effekten W. Läs igenom vår monterings- och installationsguide för taklampor för att komma igång! Lampans inlägg har två till tre öppningar, två av dessa är till den svarta och blå sladden och ibland i mitten hittar . Sätt in grenproppen i ditt lamputtag för att kunna koppla in två stycken lampor i samma uttag. Grenpropp för lamputtag 2-vägs.


Alltid snabbt och enkelt! Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan.


Från sladden kommer det . Så jag prövar att endast koppla in brun och blå ledare. Behöver jag en kontakt med tre hanar? Så det du har i taket är kanske inget som går ihop med den brytaren som sitter på . Om alla lamporna är identiska och strömmen i den seriekopplade lampan är I så blir.


Gör någon eller några av dessa tre kopplingar, där en lampa kan tändas av ena . Börja med att koppla in din HUE-brygga. Vänta tills alla tre lampor på din ”HUE -brygga” lyser. Det innehåller en centralhub, en fjärrkontroll och tre glödlampor med. Därefter var det bara att skruva i lamporna som direkt kopplas upp till hubben.


Hur kopplar jag ihop tre lampor till en kontakt? Det gor du genom att koppla en annan natverks kabel fran valfritt gult uttag pa din router till datorns natverks uttag. Och den verkliga styrkan ligger i möjligheten att koppla ihop den. LED-lister med fast avstånd mellan lamporna passar i många olika. Jag har köpt tre likadana lampor (samma artikelnummer) men de har en aning olika.


Kontrollera alltid på förhand om din valda lampa och dimmer fungerar ihop. Om olika lampor kopplas på samma dimmer kan resultatet bli annorlunda. Gatewayen ska först kopplas till routern med en ethernetkabel. Nu kan vi styra de tre lamporna individuellt i appen: släcka och tända, dimra . Tvinna ihop änderna på sladdarna så att dom blir en slad även på dom som inte är flera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg