tisdag 17 oktober 2017

Vinsch till atv

Snabb leverans från GoOffroad. Vi köper, säljer, byter samt förmedlar alla slags fordon. Vår specialitet är fyrhjulingar, mopedbilar. Fri-nav för snabb utdragning av wire.


Beställ redan idag och få frakten på köpet. Tänkte höra med er som har erfarenhet av winchar till atvvagnar. Har 2stCarlman varav den en tänkte jag sätta en 12v winch på. Här kan du köpa Honda original reservdelar, tillbehör och kläder.


Allt för din Honda motorcykel, motocross, fyrhjuling och moped. För leveransbeske kontakta en säljare på . Warn Industries, världens största tillverkare av vinschar med dragkrafter upp till ca, ton. I dag är Warn världsledande vad gäller . En fyrhjuling är ganska värdelös om den saknar utrustning.


En vinsch är i alla lägen ett måste, och varför. Motoaction erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris. Ta dig fram i terrängen även när däcken inte greppar längre! Universal monteringsfäste medföljer vilket gör att den blir enkel att . Använd aldrig denna vinsch om du är påverkad av. Passar för trånga utrymmen.


Smidig, mindre vinsch med stålvajer. Mycket lätt att koppla in med snabbkoppling. Elektrisk vinsch till ATV. Perfekt multivagn för den som vill ha ett prisvärt alternativ för många tillfällen.


Komplett med meter wire och krok. Flaket går enkelt att ta bort med två sprintar. Det medföljer sidobalkar som gör att.


Bakvinschen kommer väl till . Levereras med praktisk väska och ett stort antal remmar för de flesta ändamål. Motor: 12V permanent magnet HP. Vinsch med stålvajer och styrswitch. Fjärrstyrning till Bronco- vinsch.


Vi har atv och utv vinschar från Warn, Högsta kvalitet och design. Kablage för både fast och flyttbar montering, skyddshattar, radiostyrning, reservwirar till vinscharna - här har. Re: Biltemas timmervagn och vinsch till atv. Ett komplett paket med radiostyrd hydraulisk vinsch som drivs med en Honda. Beskrivning: El vinschen är utrustad med en VDC motor, som är avsedd för hobbybruk.


Apparaten är inte avsedd för kommersiell eller industriell användning. ATV -väska i hårdplast. SYNTESISKT WINCH REP 4. Vi säljer ett större antal tillbehör till din fyrhjuling - allt för att du som kund skall få ut det. Superstark syntetlina för dig som kräver lite mer av din vinsch ! Warn original vinsch krok med låssnäppe och säkerhetsband. Med trådlös fjärrstyrning av vinschar så kan arbete i skog, terräng, industri och till sjöss underlättas.


Bra säkerhet med nödstopp som tillval. Nylonlina till vinsch ATV. Klicka för en större bild). Visar till (av produkter),idor: 1. Cool quad för de lite större barnen.


Nyutvecklad växellåda och motor ger tillsammans med EFI maximal effekt som fungerar i alla lägen. Superwinch med mekanisk och dynamisk broms samt frihjulskoppling. Med relä och styrmonterad strömbrytare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg