tisdag 24 oktober 2017

Lampa sockel

Billiga LED lampor med mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. Förfina ditt urval genom att välja sockel enligt bilderna. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden.


Finns som spotlight, kronform och klotform. Frakt kr oavsett antal lampor. På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor.


Sök glödlampa efter utseende. Stor (E27) eller liten (E14) sockel. Används när lampan monteras på annat stäl. Lamphållare med lampsladd. Du hittar dem i alla former – som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.


LED-lampor Vilken lampsockel ska jag välja? Vi vet att det är krångligt och svårt att förstå sig på alla olika socklar. Läs vår blogg för mer . Man måsta ha rätt sockel annars passar inte ljuskällan i armaturen. Beroende på färgtemperaturen kan ljuset från en lampa ha många olika . Vill du göra ditt hem mer energieffektivt? Hos Jula hittar du energieffektiva LED- ljuskällor i mängder av storlekar och former.


Välkommen in och fynda! Glödlampa är en ljuskälla där ljuset åstadkoms genom att en tråd av ett elektriskt ledande. Sockeltyper för ljuskällor från Philips. G- sockel förekommer på mindre glödlampor av typen halogen. Billamptyper är de olika sorters lampor som används i fordon.


LED- lampa med guldskimrande glas i traditionell kronform! Här kan du leta efter din lampa om du vet vilken sockel du har! Ersätter gamla glödlampor med ledlampor. Denna lampa använder standard esockel.


Bra belysning gör oss gladare (och gör att vi slipper snubbla över saker när vi går upp mitt i natten). Vi gillar energisnåla LED-ljuskällor bäst – de förbrukar . Har du en lampa med ovanlig sockel hjälper vi dig. LED Elampor och LED Blampor. Här hittar du ett komplett sortiment av alternativ till dina gamla glödlampor med E1 liten, sockel som är smarta både för klimatet och för din plånbok. Enkel, diskret och stilren sockel som går att variera i oändlighet med olika modeller.


Om du letar efter en lampa från Ifö Electric som vi inte har i vårt sortiment, . Hoppa till Socklar - Socklar. Namnen kommer från socklarnas . Det händer ibland att G9- lampan sitter inbäddad i en stor glob som i sin tur sitter på en vanlig E27- sockel. Man kan då skruva loss själva globen och med ett fast . Led- lampan med E27- sockel är lämpad ljuskälla till Garda-serien, däribland . Det är den lampa , som har varit det vanligaste bland lampor i snart ett par århundraden. Så ska du byta ut de gamla glödlamporna med stor sockel , är det LED . Nedan är en guide där du enkelt kan jämföra med den lampan du själv har för att lättare kunna se vad just din lampa har för beteckning.


De passar självklart även bra under en lampskärm då lampan lyser både uppåt och neråt mot sockel och bordsyta. En LED-filamentlampa ser ut precis som en . Verktygsboden har ett brett utbud av led- lampor med gu- sockel. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Den flammande lampan finns med E27- sockel så att du kan byta ut dina vanliga, tråkiga glödlampor mot mjuka, fladdrande och moderna . Det är en energisparande lampa som förbrukar ca . Om du har din gamla lampa eller en förpackning framför dig står sockelbeteckningen ofta där på. Metallhalogen med sockel Ghar olika namn beroende av vem som är tillverkare.


OSRAM HCI-T, PHILIPS CDM-T, SYLVANIA CMI-T, GE CMH-T, LEUCI. I denna kategorin hittar du både halogenlampor ,energilampor och LED lampor. Med halogen och energilampor har . Den första H1- lampan togs fram och lanserades.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg