fredag 4 mars 2016

Lyftvinsch

Finns i lager i samt i andra varuhus. Vi erbjuder ett stort sortiment med bygg vinschar och övriga lyftvinschar. Vi strävar alltid efter att ha ett brett utbud för att du ska finna det du söker.


Trådlös fjärrkontroll inkluderad stegs planetväxel som ger stor lyftkraft. Vinschar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Praktisk lyftvinsch med fjärrkontroll. Fjärrmanövreringskabel 1. Intermercato är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för . Godkända elvinschar (12V-24V) för lyft.


Bra alternativ till 220V-380V lyftvinschar. Kassaskåpslyft – lyftvinsch. Additional Information. Lyftplatta 2×1mm. LV-H200: 1-fas lyftvinsch för professionellt bruk.


När du behöver för att dra eller lyfta något , oavsett om det är en kabel , en transformator , din bil, eller något annat , du har nu tillgång. Konstrurat som bygg vinsch . Denna vinsch säljes på uppdrag av ett företag. Fungerande i bra skick endast använd fåtal gånger.


Se bifogade bilder på. Vi på PMH har precis rätt vinsch för era behov. Våra vinschar finns i allt från kg till ton i manuellt, el- eller luftdrivet. Kontakta oss för mer info. Har bara haft den ute af kartongen en gång aldrig använt den.


Om behovet är en tyskproducerat lyftvinsch från . Stort sortiment för snabba leveranser över hela Sverige! Handla vinsch relä, vinschvajer och mer online hos ATV Huset. Söker du tillbehör eller reservdelar till din ATV vinsch? Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern. Här hittar du elektrisk vinsch med motor och manuell handvinsch som du . Sorteringsordning: Mest populära, Butikens . Funderar på att köpa en elvinsch att ha i ett garage monterat i taket och har kollat runt en del på nätet och insett att det blir billigare att handla.


Möbeltransportör med lyftvinsch. Utrustad med Dieselvärmare krandämpare sväng o lyft vinsch motorsågshållare mm. Denna lyft är tillverkad av stålprofiler med lyftvinsch , vevhandtag, lyftfot klädd i gummi, dubbla stödskenor, två PU-länkhjul med lager och fem meter spännband. Se den skylt som är fäst på vinschen.


ANVÄNDS ENBART FÖR DRAGNING. Tryckluftsdrivna eller eldrivna telfrar finns i Svealyfts sortiment, som även omfattar luftdrivna kättingtelfrar, enhandstelfrar och lufttelfrar. Broms: Anti-revers nål. Hitta högkvalitativa och hållbara snabb hastighet kabel trumma elektriska vajer lyft vinsch här med vårt företag - en av de största Kina tillverkare och leverantörer.


Hydrauliken till vinscharna ät kopplade på backslaget. Aktern byggdes om till platt . Eftersom vinschen har hög hastighet och då den kan. Men vi byggde upp med lyftvinsch på ställningsrör, vilket fungerade bra, säger Felicia Holmsten.


För att broarna ska vara hållbara används tryckimpregnerat . Det gör att lyft, vinsch och andra kranfunktioner fortsätter att fungera med samma relativa hastighet. För krävande förflyttning av tunga och otympligt gods. Gjord av stålprofiler, med lyftvinsch , vevhandtag . Levereras komplett med tripo lyftvinsch samt fallskyddsblock med integrerad räddningsvinsch.


Paketet är lätt att hantera samt vika ihop, och är litet nog att . Dubbel flätad polyester rep. Pumpar : Desmi Danmark. Däcksutrustning : st. Splittvinschar Rapp Ecosse st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg