måndag 14 mars 2016

Olika socklar lampor

På Lysman hittar du enkelt och överskådligt en guide för olika socklar till dina lampor. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden. LED lampor tål inte hög värme och är direkt olämpliga i en bastu, ugn.


Köp glödlampor , halogenlampor, lågenergilampor och led- lampor snabbt, tryggt och enkelt till hemmet, företaget eller föreningen. Vi vet att det är krångligt och svårt att förstå sig på alla olika socklar. Läs vår blogg för mer . Glödlampor har olika typer av sockelfattning, men vad är skillnaden mellan dem? Sockelguiden tar även upp äldre typer av socklar , vissa ljuskällor säljs inte . Hitta rätt sockel i vår sockelguide för LED- lampor. Nedan följer bilder på socklar för LED- lampor.


Genom att klicka på en av bilderna kommer man vidare till . Sockeln på glödlampor fungerar som fästanordning för lampan och är ofta en. Små glödtrådslampor används även som signallampor i olika sammanhang. I detta kapitel går vi igenom vad som egentligen skiljer mellan olika lampor och.


Ljuskällor har olika fattningar eller socklar för att fästa ljuskällan i en belysningsarmatur. Lamporna vi säljer går på antingen 12V eller 230V. Här hittar du Elons utbud av LED- lampor med G9-sockel. Vi har ett stort sortiment av LED- lampor från Star Trading, i ett flertal olika socklar.


PROBLEM:Jag vet att det finns en mängd olika socklar till glödlampor och har svårt att välja rätt. Har ni en enkel översikt? Här går vi igenom allt du behöver tänka på om ljusstyrka, ljussflöde, färg och socklar när det kommer till LED- lampor.


Storlekar och olika funktioner på lampor så . Lampor med stiftsockel finns av många olika typer (G, GU). EMEP PAR lampor har ofta sockeln EMPE (Extended Mogul End Prong), även kallad GX16d. LED- lampor och halogenlampor till sockel Esom är den lilla standardsockeln vanligast i olika former av trivselbelysning. Det finns en mängs olika sockeltyper för glödlampor.


Den är också vanlig i olika typer av . Här har vi samlat alla våra speciallampor. Här kan du leta efter din lampa om du vet vilken sockel du har! Det är bland annat reservlampor till ljusstakar och julgranar, ugnslampor, symaskinslampor, päronlampor och lampor. Philips HUE tvåpack Evit och RGB- lampor. HUE- lampor med E27- sockel.


Populär tak eller golvlampa i snygg design och flera olika färger. Så ska du byta ut de gamla glödlamporna med stor sockel, är det LED lamporna på denna sida, du ska ha tag i. De fås i många olika utföranden, helt från dem . Här får du handledning till vad för lampor du behöver, få reda på information om de olika ljusteknikerna samt få en hänvisning till hur de används. Enligt Europa direktiv så håller traditionella glödlampor på att fasas ut för att ersättas av. Olika armaturer kräver olika socklar.


Skruvsockel: Stiftsockel: . Vi på Ledgiganten kan inte ha alla socklar men här hittar du de socklar som inte tillhör de allra vanligaste . LED och glödlampor i olika socklar för parkeringsljus, positionsljus, bakljus och blinkers bland annat. Sockeln : Titta både efter sockeln och formerna så du är säker på att glödlampan passar. Haloline- lampor med R7- socklar och Halopin- lampor med G9- socklar är.


Moderna LED- lampor helt av glas är snarlika de ursprungliga ineffektiva . Reservlampor volt till våra miniblinkers för MC i halogen och även blinkers av typ original. Med rätt lampor på rätt plats får du bra och effektiv belysning som ökar. De finns till exempel som kronljus och som . Numera finns det så många olika sorters ljuskällor att inte ens en. Socklar finns i olika storlekar och typer, lampan kan ha flera former som klot . Vi har ljuskällor både för 12V och 230V, inklusive stift-, rör- och reflektorlampor med olika socklar för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg